Βίκυ Καγιά: Κάνει «διάλειμμα» από τα social media – «Θυμηθείτε πώς σταμάταγε ο χρόνος στις διακοπές»

Ένα άκρως διαφορετικό καλοκαίρι βιώνει η Βίκυ Καγιά μακριά από υποχρεώσεις και τηλεοπτικά γυρίσματα. Η αγαπημένη παρουσιάστρια πήρε την απόφαση να αποχωρήσει από το Star και να σταματήσει το Shopping Star μετά από 7 ολόκληρα χρόνια.

Έτσι η Βίκυ Καγιά έχει όλον τον χρόνο να απολαύσει στιγμές ξεγνοιασιάς και ανεμελιάς με τον σύζυγό της Ηλία Κρασσά και τα δυο τους παιδιά, την Μπιάνκα και τον Κάρολο-Ηλία. 

Μάλιστα, η παρουσιάστρια δημοσίευσε την τελευταία της ανάρτηση στα social media για το καλοκαίρι, τονίζοντας πως θέλει να βιώσει αυτές τις στιγμές με χαρά μακριά από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. 

«Less perfection, more authenticity! Η αυθεντικότητα είναι μια σπάνια και αναγκαία αρετή! Δεν χρειάζεται να είμαστε τέλειοι, παρότι η καθημερινότητα συχνά το προστάζει, αλλά αληθινοί και ειλικρινείς με τον εαυτό μας. Χαρείτε ο ένας την αγκαλιά του άλλου, απολαύστε μια όμορφη συζήτηση, βιώσετε στιγμές με ουσία και χαρά, μακριά από τα social media – έστω και για λίγο. Θυμηθείτε πως ήταν όταν ήμασταν παιδιά και σταμάταγε ο χρόνος στις καλοκαιρινές διακοπές! Αυτό ακριβώς θα κάνω κι εγώ! Ραντεβού τον Σεπτέμβρη!» έγραψε η Βίκυ Καγιά στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Η Βίκυ Καγιά έδωσε «ραντεβού» με τους διαδικτυακούς της φίλους για τον Σεπτέμβρη!

Read More

And More