Βίκυ Καγιά: Κομψή εμφάνιση σε fashion event στον 7ο μήνα της εγκυμοσύνης της!

Με το χαμογελό της ευτυχίας να φωτίζει το πρόσωπο της και ένα κομψό μαύρο outfit, υποδέχτηκε τους καλεσμένους της η Βίκυ Καγιά σε γνωστό πολυχώρο στο Γκάζι. Η εγκυμονούσα Βίκυ Καγιά βρέθηκε εκεί για την έναρξη του τετραήμερου κινηματογραφικού φεστιβάλ μόδας “FASHION ON SCREEN” που διοργανώνει το Fashion Workshop που διευθύνει από τις 19 έως τις 22 Μαρτίου.

Η προετοιμασία για το event -για την δημιουργία ενός φιλόξενου περιβάλλοντος στον χώρο που θα φιλοξενεί το φεστιβάλ αλλά και για την εντυπωσιακή εμφάνιση της οικοδέσποινας- είχε ξεκινήσει από νωρίς, όπως “προδίδουν” οι φωτογραφίες που μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους μέσω Instagram.


Και το αποτέλεσμα ήταν αντάξιο των προσδοκιών του πανέμορφου μοντέλου.


Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Fashion Workshop by Vicky Kaya: “Σκοπός του FASHION ON SCREEN είναι να προωθήσει και να προβάλει τη βιομηχανία της μόδας σε Ελλάδα και εξωτερικό, προσκαλώντας ανάμεσα στο κοινό του δημοσιογράφους μόδας, bloggers και φωτογράφους από όλο τον κόσμο.

Για τέσσερις ημέρες θα πραγματοποιούνται προβολές ταινιών, υπό την επιμέλεια του ταλαντούχου σχεδιαστή κοστουμιών, φωτογράφου και δημοσιογράφου Filep Motwary, που συνοψίζουν όλο το νόημα της μόδας και αποτυπώνουν την επιρροή της στο κινηματογράφο, αλλά και στην ευρύτερη σύγχρονη κουλτούρα”.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η προβολή ταινιών θα είναι δωρεάν.

Read More

And More