Βίκυ Καγιά: Με απαράμιλλο στυλ στα backstage της νέας της φωτογράφησης στη Βουλιαγμένη! [pics]

Η Βίκυ Καγιά είναι ένα από τα λίγα μοντέλα που έχει κάνει διεθνή καριέρα και έχει περπατήσει σε πασαρέλες επιδείξεων μεγάλων σχεδιαστών μόδας. Μπορεί τα τελευταία χρόνια να έχει κάνει στροφή στην καριέρα της και να την έχει “κερδίσει” η τηλεόραση, ωστόσο, δεν λέει όχι σε μία πρόταση-πρόκληση, αφού ζωή και η δουλειά της δεν παύει να είναι η μόδα. Η παρουσιάστρια είναι η πλέον πιο ειδική σ’ αυτό το θέμα και γι’ αυτό αποφάσισε να ανοίξει το δικό της fashion workshop. Από την άλλη, η εκπομπή «Shopping Star» που παρουσιάζει με μεγάλη επιτυχία εδώ και τρία χρόνια πάει από το καλό στο καλύτερο, ενώ  θετικές κριτικές απέσπασε και ως κριτής στο «GNTM», που προβλήθηκε στο πρώτο μισό της σεζόν.

Ωστόσο, η πανέμορφη Βίκυ, εκτός από μία άψογη επαγγελματίας,  με αμέτρητα χιλιόμετρα στις πασαρέλες, δεκάδες εξώφυλλα μόδας και διαφημιστικά, είναι μία πολύ στοργική μητέρα και αφοσιωμένη σύζυγος. Μάλιστα, παρά τον αυξημένο φόρτο εργασίας που έχει καθημερινά, πάντα βρίσκει χρόνο να τον περνάει με τον σύζυγός της, Ηλίας Κρασσά, και τα δύο παιδιά τους, Μπιάνκα και Κάρολο. Ειδικά μετά το τέλος του reality μόδας του STAR, η οικογένεια έγινε για εκείνη ξανά η απόλυτη προτεραιότητά της.

Το πρωί της Παρασκευής, όμως, αναγκάστηκε να τους αποχωριστεί λίγο για επαγγελματικό λόγο. Η Βίκυ είναι πλέον brand ambassador γνωστής εταιρείας υποδημάτων και για της ανάγκες της νέα καμπάνιας στην οποία πρωταγωνιστεί έπρεπε να πραγματοποιήσει μια νέα φωτογράφηση. Έτσι, βρέθηκε από νωρίς σε γνωστό ξενοδοχείο της Βουλιαγμένης και φωτογραφήθηκε στις εγκαταστάσεις τους, με μοναδικό στυλ που έκλεψε τις εντυπώσεις.

Ως λάτρης των social media, δεν δίστασε να δώσει στους διαδικτυακούς της φίλους μια γεύση από τα παρασκήνια, δημοσιεύοντας στα InstStories της τις παρακάτω λήψεις. Πότε δίπλα στην πισίνα και πότε στην είσοδο του ξενοδοχείου, πόζαρε με άνεση και χάρη στον φακό, ενώ παρουσίασε και τους συνεργάτες της, που επιμελήθηκαν το όλο look της.

Δες τις φωτογραφίες:

Αναμένουμε να δούμε το τελικό αποτέλεσμα της συγκεκριμένης φωτογράφησης, το οποίο θα είναι σίγουρα εντυπωσιακό.

Read More

And More