Βίκυ Καγιά: Με άψογη σιλουέτα 2,5 εβδομάδες μετά τον τοκετό! Δες την φωτογραφία που μοιράστηκε!

Η ευτυχία που βιώνει εδώ και 2,5 περίπου εβδομάδες φαίνεται παντού στο πρόσωπό της. Το λαμπερό της χαμόγελο και τα μάτια της που χαμογελούν κι αυτά δείχνουν ότι η Βίκυ Καγιά δεν έχει υπάρξει περισσότερο ευτυχισμένη στην ζωή της από τώρα, που κρατά την μικρή της κόρη, την Bianca της, στην αγκαλιά της.

Αυτό που δεν φαίνεται ούτε στο πρόσωπο αλλά ούτε και στο σώμα της, ήταν τα ελάχιστα κιλά που είχε πάρει στην εγκυμοσύνη της, τα οποία μάλλον… εξαφανίστηκαν εντελώς. Αυτό τουλάχιστον “προδίδει” η πρώτη ολόσωμη φωτογραφία της που μοιράστηκε μέσω Instagram με τους διαδικτυακούς της φίλους.

Getting ready for the ultimate graduation fashion show!I am so proud and happy for my students and colleagues! @f_workshop #fwbvkdefile #backstage #fashionshow #fashionworkshop #fashionschool #fwbvk

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Vicky Kaya (@vickykaya_) στις


Η Βίκυ Καγιά ετοιμάζεται να πραγματοποιήσει την πρώτη της δημόσια εμφάνιση μετά την γέννηση της κόρης που απέκτησε από τον σύζυγό της Ηλία Κρασσά σε εκδήλωση που έχει οργανώσει η ίδια για τους σπουδαστές του Fashion Workshop που διευθύνει. Και με την παραπάνω φωτογραφία μας έδωσε μια γεύση από το κλίμα της ευφορίας που επικρατεί στα παρασκήνια και φυσικά και στην ζωή της!

Read More

And More