Βίκυ Καγιά: Με μαγιό και χωρίς ρετούς στην Σέριφο! [pics]

Ένα μικρό διάλειμμα έκανε από τα πυρετώδη τηλεοπτικά γυρίσματα του Greece’s Next Top Model, για να απολαύσει λίγες καλοκαιρινές διακοπές! Ο λόγος για την Βίκυ Καγιά, η οποία έκανε μια μίνι απόδραση στην Σέριφο μαζί με την οικογένειά της. Ο φωτογραφικός φακός της Espresso απαθανάτισε την γνωστή παρουσιάστρια και κριτή του reality μόδας στην παραλία Ψιλή Άμμο του πανέμορφου νησιού να απολαμβάνει ξέγνοιαστες στιγμές με τον σύζυγό της, Ηλία Κρασσά και τα δύο παιδιά τους, την Μπιάνκα και τον Κάρολο.

Η οικοδέσποινα του Shopping Star εθεάθη φορώντας ολόσωμο μαύρο μαγιό και παρά τις δύο εγκυμοσύνες, η Βίκυ διαθέτει ένα υπέροχο κορμί, χωρίς ίχνος χαλάρωσης και κυτταρίτιδας! Όπως διαβάζουμε στο δημοσίευμα, η παρουσιάστρια με την οικογένειά της απαθανατίστηκαν να επιβιβάζονται σε φουσκωτό, προκειμένου να προσεγγίσουν την παραλία από το πολυτελές γιοτ που είχε ρίξει άγκυρα λίγο πιο πέρα.

Όλοι μαζί απόλαυσαν το μπάνιο και την ηλιοθεραπεία τους, λίγο πριν επιστρέψουν στις επαγγελματικές τους υποχρεώσεις στην πρωτεύουσα.

Read More

And More