Βίκυ Καγιά: Με την 3,5 ετών κόρη της, Μπιάνκα, στη δουλειά! [pic]

Μια ευτυχισμένη μανούλα είναι η Βίκυ Καγιά, η οποία τον περασμένο Ιανουάριο έφερε στον κόσμο το δεύτερο παιδάκι της. Η παρουσιάστρια του Shopping Star και κριτής του GNTM έχει ένα πολύ φορτωμένο πρόγραμμα, αλλά πάντα προσπαθεί να βρίσκει χρόνο για τον σύζυγό της, Ηλία Κρασσά, την κόρη τους, Μπιάνκα, και τον γιο τους, Κάρολο.

Η Βίκυ είναι λάτρης των social media και καθημερινά μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους στιγμές από τη ζωή της, τόσο την επαγγελματική, όσο και την προσωπική. Μάλιστα, δεν είναι λίγες οι αναρτήσεις που έχει κάνει κατά καιρούς και στις οποίες πρωταγωνιστούν τα δύο παιδιά της και μας έχει κάνει να… λιώσουμε.

Το πρωί της Πέμπτης, η ίδια δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία που έβγαλε έξω από το Fashion Workshop της, αποκαλύπτοντας πώς πήρε μαζί της στη δουλειά την μικρή της πριγκίπισσα. Η Βίκυ πόζαρε στον φακός χαμογελαστή, έχοντας αγκαλιά την 3,5 ετών Μπιάνκα και οι δυο τους εντυπωσίασαν με το άψογος στυλ τους.

“Take your daughter at work (Πάρε την κόρη σου στη δουλειά)”, έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα που την συνόδευε, με τα likes και τα σχόλια να πέφτουν… βροχή.

Δες την ανάρτησή της:

Read More

And More