Βίκυ Καγιά: Με την κόρη της, Μπιάνκα, σε παράσταση-υπερπαραγωγή καλλιτεχνικού πατινάζ! [pics]

Τα φετινά Χριστούγεννα θα είναι μαγικά για την οικογένεια Κρασσά, αφού στις αρχές του χρόνου ήρθε στη ζωή ο γιος τους, Κάρολος, ολοκληρώνοντας έτσι την ευτυχία τους με τον καλύτερο τρόπο. Η Βίκυ Καγιά έχει δει την ζωή της να αλλάζει τα τελευταία χρόνια, καθώς όλα της τα όνειρα έχουν γίνει πραγματικότητα. Ο έρωτάς της με τον Ηλία Κρασσά όλο και δυναμώνει, και παρά τον ερχομό των παιδιών τους και το αυξημένο επαγγελματικό πρόγραμμα έχουν καταφέρει να τον κρατήσουν αναλλοίωτο στο πέρασμα του χρόνου.

Το επιτυχημένο μοντέλο μετά το τέλος του Greece’s Next Top Model έχει αφιερώσει τον ελεύθερο χρόνο της αποκλειστικά και μόνο στα παιδιά της. Τα Χριστούγεννα είναι οικογενειακή γιορτή και αυτό το γνωρίζει πολύ καλά η Βίκυ. Μπορεί αυτή τη στιγμή να την βλέπουμε στο “Shopping Star”, όμως τα γυρίσματα για τις γιορτές έχουν ολοκληρωθεί και πλέον η οικοδέσποινα του GNTM απολαμβάνει στιγμές χαλάρωσης και θαλπωρής δίπλα στα αγαπημένα της πρόσωπα.

Η γλυκιά μανούλα φροντίζει να περνά παραγωγικό χρόνο με τα παιδιά της και αυτός είναι και ο λόγος που πριν λίγες μέρες βρέθηκε στο Tae Kwon Do, προκειμένου να παρακολουθήσει μαζί με την 3χρονη κόρη της, Μπιάνκα την πρεμιέρα της παράστασης “Η Χιονάτη στον Πάγο“. Ο φωτογραφικός φακός του TLIFE βρέθηκε εκεί και απαθανάτισε μαμά και κόρη. Όπως θα δεις, η Μπιάνκα είναι ξανθιά και έχει ίδιο στιλ με την όμορφη μαμά της.

Δες τις φωτογραφίες:

Την ίδια μέρα, η Βίκυ δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram το ακόλουθο βίντεο με την μικρή Μπιάνκα να χορεύει μπαλέτο.

Φωτογραφίες: NDP

 

 

 

Read More

And More