Βίκυ Καγιά: Μετρά αντίστροφα για τον ερχομό του δεύτερου παιδιού της!

Βίκυ Καγιά: Μετρά αντίστροφα για τον ερχομό του δεύτερου παιδιού της! | tlife.gr

Σε γλυκιά αναμονή για τον ερχομό του δεύτερου παιδιού της βρίσκεται η Βίκυ Καγιά και είναι στα καλύτερά της. Η γνωστή Ελληνίδα καλλονή ολοκλήρωσε τα γυρίσματα της εκπομπής της στο Star και ετοιμάζεται να νιώσει για δεύτερη φορά τη χαρά της μητρότητας. Η Βίκυ, μάλιστα, περιμένει πως και πώς να αποκτήσει το δεύτερο μωράκι της καρπό του έρωτά της με τον σύζυγό της Ηλία Κρασσά και να χαρίσει ένα αδελφάκι στην όμορφη Μπιάνκα.

Τους τελευταίους μήνες, μάλιστα, το πρόγραμμά της, μπορεί να ήταν φορτωμένο λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων, ωστόσο, η Βίκυ Καγιά απόλαυσε την εγκυμοσύνη της και δεν σταμάτησε να μιλά στην κόρη της για το αδελφάκι που έρχεται.

https://www.instagram.com/p/BdahDxPHPq1/?hl=el&taken-by=vickykaya_

Το ζευγάρι, μάλιστα, αναμένεται να αποκτήσει αγοράκι και έχει χαρεί πολύ. “Στην αρχή έπαθα έναν πανικό. Ο Ηλίας χάρηκε πάρα πολύ. Πιο πολύ πανικό έπαθα στα logistics. Είπα «δύο εν δυνάμει παιδιά και άλλα δύο τέσσερα, πάρα πολλές δουλειές και πηγαινοέρχεται και ο μπαμπάς μας, τώρα τι θα κάνουμε» αλλά χαίρομαι πολύ και περισσότερο που θα είναι και αγοράκι για να έχουμε και εναλλαγή. Το Κρασάκι”, είχε δηλώσεις στους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης της η Βίκυ Καγιά.

https://www.instagram.com/p/BeIfm3ana8T/?taken-by=vickykaya_

https://www.instagram.com/p/BeITiQanT91/?taken-by=vickykaya_

Τώρα, όμως, το άγχος έφυγε και όλη η οικογένεια περιμένει με ανυπομονησία τον ερχομό του μωρού. Η Βίκυ μάλιστα, την Παρασκευή, ανέβασε στο Instagram τις τελευταίες φωτογραφίες από τα γυρίσματα της εκπομπής, ανακοινώνοντας πως ετοιμάζεται για τον τοκετό…

 

 

READ more