Βίκυ Καγιά- Νίκος Κριθαριώτης: Φήμες χωρισμού! Τι λέει συνεργάτης του μοντέλου στο TLIFE

Όλο και φουντώνουν οι φήμες που θέλουν την Βίκυ Καγιά και τον σύζυγό της Νίκο Κριθαριώτη να αντιμετωπίζουν σύννεφα στη σχέση τους και να χωρίζουν. Το γνωστό ζευγάρι μετά από 2,5 χρόνια γάμου και πολλές κοινές εμφανίσεις περνά σύμφωνα με δημοσιεύματα σοβαρή κρίση στη σχέση του.
Σύμφωνα με τα ίδια δημοσιεύματα, μάλιστα, οι συνεχόμενοι καβγάδες τους οδήγησαν στη ρήξη και το αδιέξοδο. Το TLIFE από την πρώτη στιγμή προσπάθησε να επικοινωνήσει με το γνωστό μοντέλο και παρουσιάστρια για το συγκεκριμένο θέμα, αλλά προς το παρόν δεν έχει υπάρξει κάποια διάψευση ή επιβεβαίωση, όλων όσων ακούγονται.
Πριν λίγη ώρα επικοινωνήσαμε με την στενή συνεργάτιδα της Βίκυς και διευθύντρια του FashionWorkshop που μας ενημέρωσε ότι η γνωστή παρουσιάστρια βρίσκεται στο Παρίσι για επαγγελματικούς λόγους και προς το παρόν δεν θέλει να κάνει κάποια δήλωση. “Η Βίκυ Καγιά βρίσκεται στο εξωτερικό και εγώ δεν γνωρίζω να σας πω κάτι. Δεν θέλει να μιλήσει προς το παρόν γιατί βρίσκεται μακριά, όταν επιστρέψει θα δώσει πιθανότατα την απάντησή της σε όλα αυτά”.
Την ίδια ώρα, η ίδια η Βίκυ Καγιά έχει ανεβάσει στο Instagram φωτογραφίες της από το ταξίδι στην πόλη του Φωτός όπου βρίσκεται για δουλειές.


Με την φίλη της Connie Houston

Αξίζει να αναφέρουμε πάντως, πως όταν γράφονται τόσα πολλά για ένα χωρισμό ενός τόσο γνωστού ζευγαριού, είναι καλό αν δεν ισχύουν όλα αυτά το ζευγάρι να παίρνει από την αρχή θέση και να διαψεύδει κατηγορηματικά τις φήμες.

Read More

And More