Βίκυ Καγιά: “Ο Ηλίας με φροντίζει αληθινά. Στο παρελθόν μόνο εγώ φρόντιζα τους άλλους”

Βίκυ Καγιά: “Ο Ηλίας με φροντίζει αληθινά. Στο παρελθόν μόνο εγώ φρόντιζα τους άλλους” | tlife.gr
“Το θέμα είναι να βρεις αυτό που θέλεις και όταν το βρεις, να το αναγνωρίσεις και να πάρεις το ρίσκο να το τολμήσεις”, λέει η Βίκυ Καγιά για την απόφασή της να παντρευτεί τόσο γρήγορα τον αγαπημένο της Ηλία Κρασσά.
Το ζευγάρι μπορεί να μην είναι πολλά χρόνια μαζί (η σχέση τους ήρθε μετά το χωρισμό της Βίκυς με τον Νίκο Κριθαριώτη), από την πρώτη στιγμή βρήκε τη χημεία που χρειαζόταν. Μια χημεία που οδήγησε ως τα σκαλιά της εκκλησίας του αγίου Στεφάνου στο Παρίσι, το καλοκαίρι που πέρασε.
Μιλώντας στο “ΕΓΩ” για τον παραμυθένιο (αφού την επόμενη του μυστηρίου βρέθηκαν στη Disneyland) γάμο της. “Ο Ηλίας αποφάσισε να παντρευτούμε. Είχαμε κανονίσει ένα ταξίδι στη Disneyland με τα παιδιά και ένα φιλικό ζευγάρι και έτσι έγινε. Δεν είχαμε φόρεμα, δεν είχαμε κουφέτα, δεν είχαμε τίποτα, αλλά δεν μας ένοιαζε καθόλου. Ήταν μια μαγική στιγμή γεμάτη αγάπη”, είπε χαρακτηριστικά.

Η Βίκυ, μάλιστα, φαίνεται να έχει βρει πια τις ισορροπίες της και έχει κάποιον να την φροντίζει… “Ο Ηλίας με φροντίζει αληθινά. Στο παρελθόν μόνο εγώ φρόντιζα τους άλλους. Από τον εαυτό μου μέχρι τους γύρω μου ήμουν πάντα σε μια ένταση, σε μια αγωνία”.
Μάθε περισσότερα στο “ΕΓΩ!” που κυκλοφορεί!

READ more