Βίκυ Καγιά: Ο σύζυγός της Ηλίας Κρασσάς στο πλευρό της στην AXDW! Φωτογραφίες

Έτοιμη να υποδεχθεί καταξιωμένους Έλληνες σχεδιαστές, επιτυχημένα ελληνικά fashion brands και ανερχόμενους νέους σχεδιαστές που θα παρουσιάσουν τις νέες τάσεις για την επόμενη σεζόν είναι η Athens Xclusive Designers Week, η οποία ξεκίνησε δυναμικά εχθές Πέμπτη 7 Νοεμβρίου και θα συνεχιστεί έως τις 11 Νοεμβρίου. Κεντρικός χώρος διεξαγωγής των επιδείξεων θα είναι το Ζάππειο Μέγαρο, ενώ κάποια shows θα πραγματοποιηθούν σε πολύ ξεχωριστές τοποθεσίες της Αθήνας.

Η 26η AXDW έκανε χθες το μεσημέρι πρεμιέρα με τους απόφοιτους της σχολής Fashion Workshop της Βίκυς Καγιά να παρουσιάζουν τις νέες τους συλλογές! Η κριτής του GNTM και fashion expert μαζί με την συνεργάτιδά της Ζενεβιέβ Μαζαρί υποδέχτηκαν τους λαμπερούς καλεσμένους τους και μας παρουσίασαν ένα εξαιρετικό show γεμάτο χρώματα και χορό!

Φυσικά από τις πρώτες θέσεις του fashion show δεν έλειπε και ο σύζυγος της Βίκυς Καγιά, Ηλίας Κρασσάς. Ο γοητευτικός επιχειρηματίας στηρίζει τη γυναίκα του σε κάθε της επαγγελματικό βήμα και δεν γινόταν να μη βρίσκεται στο πλευρό της στην AXDW! Οι δυο τους στο τέλος του show δεν δίστασαν να ποζάρουν με χαρά στον φωτογραφικό φακό του TLIFE και απέδειξαν γι΄ακόμη μια φορά ότι αποτελούν ένα από τα πιο αγαπημένα και ταιριαστά ζευγάρια της εγχώριας showbiz!

Δες φωτογραφίες:

Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος για το TLIFE

Read More

And More