Βίκυ Καγιά: Οι τελευταίες ετοιμασίες λίγο πριν πρωταγωνιστήσει σε μιούζικαλ!

Τις δυνάμεις της στο χώρο της υποκριτικής και συγκεκριμένα του μιούζικαλ δοκιμάζει αυτήν τη φορά η Βίκυ Καγιά. Η γνωστή παρουσιάστρια και μοντέλο που έχει παίξει στο σινεμά και την τηλεόραση, γίνεται η καλόκαρδη δασκάλα Γκρέης Φάρελ στο μιούζικαλ Annie.
Μετά την τεράστια περσινή επιτυχία η παράσταση Annie συνεχίζεται για 2η χρονιά με νέα διανομή και σε καινούργιο χώρο. Το απόλυτο οικογενειακό μιούζικαλ με τους: Άννα Παναγιωτοπούλου, Παύλο Χαϊκάλη, Βίκυ Καγιά και το Γιάννη Σαββιδάκη στο ρόλο του Ρούστερ Χάνιγκαν σε σκηνοθεσία Θέμιδας Μαρσέλλου έρχεται στο θέατρο Ακροπόλ από τις 11 Οκτωβρίου.

/

Λίγα λόγια για την υπόθεση του έργου:
Στην Νέα Υόρκη του 1930, αμέσως μετα το οικονομικό κραχ που άφησε άνεργους εκατοντάδες χιλιάδες Αμερικανούς, η Γκρέης Φάρελ, η γραμματέας του δισεκατομυριούχου Όλιβερ Γουώρμπακς, επιλέγει ένα ορφανό κοριτσάκι για να φιλοξενηθεί στην έπαυλη του αφεντικού της. Για τη μικρή Άννυ που περνάει δύσκολα στο ορφανοτροφείο εξαιτίας της Μις Χάνιγκαν, της δεσποτικής διευθύντριας , η πρόταση αυτή την μεταφέρει σε ένα κόσμο παραμυθένιο. Ο αυστηρός Γουώρμπακς ευαισθητοποιείται από την γλυκιά προσωπικότητα της Άννυ και ζητά να την υιοθετήσει. Όμως η μικρή ηρωίδα πιστεύει ότι οι γονείς της ζουν και του ζητάει να τους ψάξει.

/

Εκείνος αποφασίζει να δώσει μια γερή αμοιβή στους γονείς –αν εμφανιστούν- και από κει αρχίζουν τα προβλήματα. Η κακιά διευθύντρια οργανώνει μια σκευωρία με τον επίσης κακό αδελφό της, Ρούστερ και την αδίστακτη φίλη του, Λίλυ , που θέτουν σε κίνδυνο τη μικρή, αθώα Άννυ.
Στο τέλος όλα βέβαια διορθώνονται, αφού πρόκειται για μιούζικαλ με το απόλυτο happy ending: μία ιστορία που εμμέσως θέτει τα οικονομικά προβλήματα της εποχής, κυρίως όμως εκθειάζει την έννοια της αγάπης.
Δες φωτογραφίες:

/

/

/

/

/

/

/

/

/

/

/

Read More

And More