Βίκυ Καγιά: Όλες οι φορές που απάντησε με σθένος στις σκληρές κριτικές και στα σχόλια για τις κόντρες της

Η πολυσυζητημένη επιστροφή της Βίκυς Καγιά στο GNTM έφερε στο επίκεντρο την φημολογούμενη κόντρα με τους πρώην κριτές, αλλά και τις σχέσεις τους σήμερα.

Μετά την πρεμιέρα του GNTM 5 ακολούθησε ένας «βομβαρδισμός» από σκληρές κριτικές και σχόλια στα social media κατά του ριάλιτι. Η αναζήτηση για το diversity model και οι διαφωνίες με την Σοφία Χατζηπαντελή προκάλεσαν αντιδράσεις μεταξύ κριτών, ενώ τα αποσπάσματα  έγιναν θέμα σχολιασμού σε όλες τις πρωινές ψυχαγωγικές εκπομπές.

GNTM αι στη μέση η Βίκυ Καγιά…

Η παρουσιάστρια – κριτής του GNTM βρέθηκε ξανά στο επίκεντρο των media, μην ξεχνάμε άλλωστε πως το όνομά της έχει ταυτιστεί απόλυτα με το συγκεκριμένο τηλεοπτικό project το οποίο φέτος διανύει την 5η σεζόν στον αέρα του Star.

Με αφορμή τις νέες σκληρές δηλώσεις της Μαρίνας Πατούλη για το GNTM, η Βίκυ Καγιά για άλλη μια φορά περικυκλώθηκε από μικρόφωνα και δημοσιογράφους πανέτοιμη ωστόσο να δώσει απαντήσεις.

«Έχει το δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη της. Εγώ δεν την γνωρίζω προσωπικά την κυρία, αλλά μπορεί να λέει δημόσια της γνώμη της ελεύθερα. Αυτή η εκπομπή δημιουργεί πάρα πολλά συναισθήματα και είναι όλα δεκτά. Είναι αστείο όλο αυτό, εγώ δεν έχω να πω τίποτα κακό για κανέναν άνθρωπο», ήταν η απάντηση της Βίκυς Καγιά.

Μετά την προβολή των δηλώσεων, η Κατερίνα Καινούργιου τηλεφώνησε στην Βίκυ Καγιά στον αέρα της εκπομπής προκειμένου να την συγχαρεί για την στάση της απέναντι στις κάμερες, όλα αυτά τα χρόνια.

Δεν είναι εξάλλου και η πρώτη όπου η Βίκυ Καγιά βρίσκεται αντιμέτωπη με σκληρές κριτικές για τις τηλεοπτικές της στιγμές.

«Εμένα μου ζήτησαν να γυρίσω και γύρισα»

Στις αρχές του καλοκαιριού, η ανακοίνωση της επιστροφής της στο πλατό του GNTM δημιούργησε πολλά ερωτηματικά για το ντόμινο αλλαγών και την αποχώρηση υπόλοιπων κριτών. Και αυτή τη φορά η Βίκυ Καγιά «χρεώθηκε» την απομάκρυνση των κριτών, δίνοντας αποστομωτική απάντηση.

«Το κανάλι αποφασίζει αν θα φύγει ή αν θα γυρίσει κάποιος. Δεν ξέρω γιατί λέγονται αυτά τα κακοπροαίρετα σχόλια και δεν ξέρω να σου πω ούτε για τις αποφάσεις των άλλων. Εμένα μου ζήτησαν να γυρίσω και γύρισα. Δεν θα πω ποτέ εγώ θα έρθει ο ένας θα φύγει ο άλλος, δεν το είχα κάνει και ποτέ, γιατί να το κάνω τώρα;»

Βίκυ Καγιά – Έλενα Χριστοπούλου

Η Έλενα Χριστοπούλου στο «Πρωινό μας» είχε σχολιάσει το φιλικό ύφος με το οποίο η Βίκυ Καγιά εξακολουθεί να απαντά ακόμη και για τις φημολογούμενες κόντρες της.

«Και πίσω και μπροστά από τις κάμερες, πρέπει να λέμε την αλήθεια. Εγώ ότι λέω στον καναπέ μου θέλω να το λέω και μπροστά στις κάμερες, δεν μπορώ να λέω αυτά τα γλυκούλικα και να αισθάνομαι διαφορετικά», ήταν η κριτική της Έλενας Χριστοπούλου για την Βίκυ Κάγια.

«Δεν με προσβάλλουν τα σχόλια της Έλενας Χριστοπούλου»

Η Βίκυ Καγιά σε νέες δηλώσεις της στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι», απάντησε στην Έλενα Χριστοπούλου: «Λογικό η Έλενα Χριστοπούλου να σχολιάζει τις δηλώσεις μου, αφού βρίσκεται πλέον σε πάνελ εκπομπής. γι’ αυτό το πράγμα δεν μπορώ εγώ να κάθομαι να απαντάω. Όχι πως με προσβάλλει, ή δεν θα ήθελα να απαντήσω αλλά νομίζω ότι έχω αποδείξει πως όταν είμαι εκνευρισμένη, το βλέπετε ότι είμαι εκνευρισμένη, όταν δεν μου αρέσει κάτι, φαίνεται και σας το λέω με οποιοδήποτε τρόπο μπορώ».

Βίκυ Καγιά – Ηλιάνα Παπαγεωργίου

Η τηλεοπτική τους συνύπαρξη στο GNTM δημιούργησε ένα «σύννεφο» πάνω από τις σχέσεις τους, αφού μετά το τέλος της συνεργασίας τους, τα δημοσιεύματα ήθελαν τις δύο γυναίκες να βρίσκονται «στα μαχαίρια».

Μιλώντας στην εκπομπή «Open Weekend» η Βίκυ Καγιά ευχήθηκε καλή επιτυχία στο νέο ξεκίνημα της Ηλιάνας στον ΣΚΑΙ…

«Μου φαίνεται μια χαρά η επιλογή της, να πάει καλά και να πάμε όλοι καλά. Να δοκιμάσει πράγματα που θα την πάνε μπροστά γιατί όλοι οι επαγγελματίες πρέπει να το κάνουμε αυτό. Της εύχομαι μέσα από την καρδιά μου, καλή επιτυχία, να το απολαύσει, να το χαρεί και να μάθει από αυτό».

Βίκυ Καγιά – Ισμήνη Παπαβλασοπούλου

«Ό,τι χρειαστεί θα είμαι εδώ»

Η άφιξη της Ισμήνης Παπαβλασοπούλου στο GNTM 4 μετά την κενή θέση που άφησε πίσω της Βίκυ Καγιά, ήταν ένα θέμα το οποίο πήρε μεγάλη προβολή, ωστόσο και αυτή τη φορά η επίσημη απάντηση δεν άφησε περιθώρια  για κακόβουλα σχόλια μεταξύ των δύο γυναικών.

«Η Ισμήνη είναι νέο πρόσωπο για εσάς, εμείς την ξέρουμε πολλά χρόνια. Αυτό της αντικατάστασης και της σύγκρισης με βρίσκει απέναντι, γιατί πρέπει να αφήσετε αυτό τον άνθρωπο που μπήκε στη θέση για να συμπληρώσει το ρόλο, όχι τη θέση. Εγώ με την Ισμήνη μίλησα και της ευχήθηκα “καλή επιτυχία”. Ό,τι χρειάζεται είμαι εδώ», ήταν τα σχόλια της Βίκυς Καγιά.

«Είναι άψογη, απαντά παντού! Η Βίκυ Καγιά παίρνει βραβείο τηλεοπτικών δηλώσεων», σχολίασε ο Ανδρέας Μικρούτσικος μέσα από την εκπομπή «Super Κατερίνα» και εμείς της το χαρίζουμε, αφού σε κάθε της εμφάνιση μπροστά στις κάμερες η Βίκυ Καγιά απαντά με το «γάντι ψηλά».

Read More

And More