Βίκυ Καγιά: Ποζάρει αγκαλιά με τα παιδιά της στο στολισμένο σαλόνι της!

Μετά το τέλος του GNTM, η Βίκυ Καγιά έχει αφοσιωθεί πλήρως στην οικογένειά της, η οποία αποτελεί για εκείνη την απόλυτη προτεραιότητά της, αλλά την είχε λίγο παραμελήσει λόγω φόρτου εργασίας το προηγούμενο διάστημα.

Αυτές τις γιορτινές μέρες, η παρουσιάστρια αποφάσισε να τις περάσει με τον σύζυγό της, Ηλία Κρασσά, και τα δύο παιδιά τους, την Μπιάνκα και τον Κάρολο-Ηλία, στην Αθήνα και όχι σε κάποιον προορισμό του εξωτερικού. Χθες το βράδυ, λοιπόν, στο σπίτι της οικογένειας όλοι μαζί δείπνησαν, ενώ στη συνέχεια απόλαυσαν όμορφες και τρυφερές στιγμές στο στολισμένο σαλόνι τους, με πολύ παιχνίδι.

Μάλιστα, η Βίκυ Καγιά δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία που έβγαλε μαζί με την κόρη και τον γιο της, καθώς ήταν καθισμένη όλοι μαζί στον καναπέ. Φορώντας στο κεφάλι της μια στέκα με κόκκινο πουά φιόγκο και χαμογελαστή, η παρουσιάστρια πόζαρε έχοντάς τα καμάρια της στην αγκαλιά της.

“Merry happy healthy Christmas!” , ήταν το μήνυμα που συνόδευε το στιγμιότυπο, που απέσπασε πολλά likes και όμορφα σχόλια.

Read More

And More