Βίκυ Καγιά: Ποζάρει με μαύρο σέξι κορμάκι μόλις δυο μήνες μετά τη γέννηση του γιου της! [pics]

Στα τέλη του Γενάρη η Βίκυ Καγιά, έφερε στον κόσμο το δεύτερο παιδί της, το γιο της, καρπό του έρωτά της με τον σύζυγό της Ηλία Κρασσά. Το νέο μέλος της οικογένειας, ο Κάρολος – Ηλίας ήρθε και συμπλήρωσε την ευτυχία του ζευγαριού αλλά και της κόρης τους Μπιάνκα, που όπως είναι λογικό στην αρχή ζήλεψε αλλά μετά όλα μέσα στην οικογένεια πήραν το δρόμο τους.

Η Βίκυ μάλιστα μιλώντας στην Φαίη Σκορδά είχε πει: “Η μεγάλη ενοχλήθηκε με τον ερχομό του δεύτερου παιδιού. Με το που τον έβαλα στο στήθος ήρθε η στενοχώρια η μεγάλη. Έβλεπα στο πρόσωπό της την αγωνία της και το άγχος της. Κάποια στιγμή έλεγε «έχασα τη μαμά μου»! Έπαθε το άγχος της απώλειας, ότι θα χάσει τους γονείς της. Σταμάτησα να θηλάζω μετά τις σαράντα μέρες γιατί έβλεπα το άγχος στο πρόσωπό της και ηρέμησαν οι πάντες”.

Η παρουσιάστρια δεν πήρε πολλά κιλά στην εγκυμοσύνη της και το κορμί της επανήλθε σε λιγότερο από 40 μέρες. Σε φωτογράφισή της για γνωστό περιοδικό η Βίκυ φόρεσε ένα σέξι μαύρο κορμάκι και το κορμί της όπως θα δεις στις φωτογραφίες είναι τόσο αρμονικό και καλλίγραμμο που είναι σαν να μη γέννησε ποτέ

 

 

https://www.instagram.com/p/Bg3fGXlH_9L/?hl=el&taken-by=vickykaya_

Read More

And More