Βίκυ Καγιά: Reunion με τους φίλους της στα νότια προάστια – Φωτογραφίες

Μία δημιουργική περίοδο διανύει η Βίκυ Καγιά, καθώς καθημερινά κάνει γυρίσματα τόσο για τον τρίτο κύκλο του “Greece’s Next Top Model” όσο και για τα καινούργια επεισόδια του “Shopping Star”.

Η γνωστή παρουσιάστρια πέρασε το μεγαλύτερο μέρος του φετινού καλοκαιριού δουλεύοντας στην πρωτεύουσα, μιας και έπρεπε να πραγματοποιηθούν όσο το δυνατόν περισσότερα γυρίσματα για τα δύο projects, τα οποία αναμένεται να κάνουν πρεμιέρα μέσα στον Σεπτέμβρη.

Κάνοντας ένα μικρό διάλειμμα από τις επαγγελματικές υποχρεώσεις της, η Βίκυ Καγιά θέλησε να περάσει μερικές ξέγνοιαστες στιγμές μαζί με τους φίλους της και έτσι όλοι μαζί έδωσαν ραντεβού σε γνωστό εστιατόρια το νοτίων προαστίων. Φορώντας ένα κομψό μαύρο φόρεμα και έχοντας τα μαλλιά της πιασμένα, η ξανθιά παρουσιάστρια έκανε γι’ ακόμα μία φορά μια εντυπωσιακή εμφάνιση.

Δημοσιεύοντας στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μερικές φωτογραφίες από την χθεσινοβραδινή της έξοδο, η Βίκυ Καγιά σύστησε στους followers της τους αγαπημένους φίλους της σχολιάζοντας: “Reunion with lifetime friends”.

Δες φωτογραφίες:

Η Βίκυ Καγιά ποζάρει χαμογελαστή δίπλα στους φίλους της.

Read More

And More