Βίκυ Καγιά: Στην Ιταλία με τον Ηλία Κρασσά για τα γενέθλιά της! [pics]

Μπορεί το επαγγελματικό πρόγραμμά της να ήταν ιδιαίτερα φορτωμένο με τα πολύωρα και απαιτητικά γυρίσματα για το Greece’s Next Top Model και το Shopping Star, η οικογένεια της, όμως είναι η βασική προτεραιότητα για τη Βίκυ Καγιά. Η διάσημη Ελληνίδα καλλονή, μάλιστα, με αφορμή τα γενέθλιά της έφυγε με τον σύζυγό της Ηλία Κρασσά και απολαμβάνει στιγμές απόλυτης ευτυχίας στην Ιταλία.

Η αλήθεια είναι πως η Βίκυ Καγιά, λόγω και της ενασχόλησής της με το μόντελινγκ έχει ταξιδέψει πολύ και αγαπά να γνωρίζει καινούργια και όμορφα μέρη. Αυτήν τη φορά, λοιπόν, βρέθηκε με τον σύζυγό της στη γειτονική Ιταλία και απόλαυσε τον ήλιο και τη θάλασσα.

Κλείνοντας μάλιστα τα 41 της χρόνια, η Βίκυ Καγιά ήταν ιδιαίτερα ενθουσιασμένη και έγραψε στο προφίλ της στο Ιnstagram. «Μόλις έγινα 41 και μετράω τις ευλογίες μου κάθε ημέρα! Αυτό που έχω μάθει και πάντα λατρεύω είναι να κρατάς μια θετική στάση απέναντι στης ζωής τις αμέτρητες εκπλήξεις».

Φυσικά το ίδιο βράδυ ακολούθησε ένα ρομαντικό δείπνο και μια τούρτα έκπληξη για την Βίκυ Καγιά, αλλά και βόλτες και βουτιές στη θάλασσα.

Και το ταξίδι του ζευγαριού συνεχίζεται…

Read More

And More