Βίκυ Καγιά: Στο fashion show των MIRO μετά τη βάφτιση της κόρης της! [pics]

Ταξίδι αστραπή έκανε μέσα στο Σαββατοκύριακο η Βίκυ Καγιά με τον Ηλία Κρασσά και την μικρή Bianca και το βράδυ της Δευτέρας ήταν πίσω στην Αθήνα για να βρεθεί σε μεγάλο fashion event. Η γνωστή Ελληνίδα καλλονή και επιχειρηματίες βάφτισαν την μπέμπα τους στη Βηρυτό στο Λίβανο και είναι στα καλύτερά τους.

Η αλήθεια είναι πως το ζευγάρι σκεφτόταν να κάνει τα βαφτίσια της μικρής τους καλοκαιρινούς μήνες, αλλά τα σχέδιά τους άλλαξαν. Και ξαφνικά βρέθηκαν οικογενειακώς στο Λίβανο. “Ο νονός της μικρής που είναι φίλος του Ηλία είναι επιχειρηματίας και βρισκόταν στη Βηρυτό. Αυτός μας είπε να κάνουμε εκεί τα βαφτίσια”, αποκάλυψε στις κάμερες μιλώντας πρώτη φορά για τα ευχάριστα νέα.

Και συνέχισε: “Εμένα μου αρέσουν πολύ τα ταξίδια, οπότε δεν το σκέφτηκα πολύ και φύγαμε με χαρά. Η βάφτιση έγινε με λίγους καλούς φίλους σε κλειστό κύκλο και ήταν πολύ όμορφο όλο αυτό”.

Όσο για την όμορφη μαμά; Μετά το Σαββατοκύριακο στο Λίβανο βρέθηκε και πάλι στην Αθήνα και έκανε μια από τις πιο εντυπωσιακές εμφανίσεις στο fashion show των MIRO!

Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος

Read More

And More