Βίκυ Καγιά: Στο θέατρο με την κόρη της Μπιάνκα χωρίς ίχνος μακιγιάζ! Φωτογραφίες

Μπορεί να λείπει πολλές ώρες από το σπίτι είτε για τα γυρίσματα του Greece’s Next Top Model είτε για επαγγελματικές υποχρεώσεις, ωστόσο τα Σαββατοκύριακα είναι εξ ολοκλήρου αφιερωμένα στα παιδιά της. Ο λόγος για την Βίκυ Καγιά, η οποία έκανε μια ακόμη ξεχωριστή έξοδο με την κόρη της Μπιάνκα, το μεσημέρι της Κυριακής. Μαμά και κόρη έδωσαν το παρών στην επίσημη πρεμιέρα της παιδικής παράστασης “Η Μαρία πριν την Κάλλας” στο Μικρό Παλλάς και απόλαυσαν μαζί ένα εξαιρετικό έργο.

Στη νέα παιδική παράσταση της Ειρήνης Ιακώβου και του Θωμά Καραχάλιου, θα γνωρίσουμε την άγνωστη παιδική ηλικία της «Μαρίας» πριν μεταμορφωθεί στη διεθνούς φήμης Μαρία Κάλλας. Στο έργο μας συστήνουν την πριμαντόνα Κάλλας μ’ έναν τρόπο γοητευτικό που ακουμπάει τις ψυχές των παιδιών, όπως ένα καλοφτιαγμένο κλασικό παραμύθι.

Η Βίκυ Καγιά πόζαρε με χαρά στον φωτογραφικό φακό του TLIFE, χωρίς ίχνος μακιγιάζ, ωστόσο με άψογο look για ακόμη μια φορά! Η ευτυχισμένη μανούλα κρατούσε την κόρη της από το χέρι, ενώ στο άλλο της χέρι είχε snacks για την παράσταση!

Λίγα λόγια για το έργο:

Η συγκίνηση είναι απερίγραπτη, καθώς παρακολουθούμε τη Μαρία Κάλλας στα πρώτα της βήματα. Ένα παιδί που έχει βιώσει την απόρριψη για την εξωτερική της εμφάνιση, ακόμη και από την ίδια της τη μητέρα. Ωστόσο αναγνωρίζοντας το ταλέντο της κόρης της, αυτή η μητέρα ήταν που την οδήγησε με την επιμονή της στην καταξίωση και την επιτυχία. Φως, φάρος κι οδηγός στη ζωή της, η δασκάλα της μουσικής που θα ζεστάνει την ψυχή της και θα την στηρίξει ψυχολογικά σε όλα τα επίπεδα. Ο δικός της άνθρωπος.

Με τη θέληση, την εργατικότητα, την αγάπη και το πάθος της για το τραγούδι, κατάφερε να φτάσει τον στόχο της: Να γίνει η χρυσή φωνή του αιώνα. Η δική μας Μαρία. Η Ελληνίδα Μαρία Κάλλας!

Η Βίκυ Καγιά είναι μια full time μανούλα!

Read More

And More