Βίκυ Καγιά: Στο θέατρο με την κόρη της, Μπιάνκα, χωρίς ίχνος μακιγιάζ! [pics]

Η Minos EMI/Universal και οι Θεατρικές Σκηνές ενώνουν για πρώτη φορά τις δυνάμεις τους για να χαρίσουν το πιο φαντασμαγορικό παιδικό musical της χρονιάς. Με μια “Βουτιά στη Βυθούπολη”, μικροί και μεγάλοι θα γνωρίσουν τους ήρωες από όλες τις ιστορίες της σειράς σε ένα μουσικό υπερθέαμα και μια από τις μεγαλύτερες παραγωγές που έχουν γίνει ποτέ στο παιδικό θέατρο.

Η κλασική και επτά φορές best seller “Ψαρόσουπα” του Γιώργου Δ. Λεμπέση ανεβαίνει στο Θέατρο Παλλάς με μια ολοκαίνουργια ιστορία που θα ταρακουνήσει τα νερά της Αθήνας, σε σκηνοθεσία Φωκά Ευαγγελινού και πρωτότυπη μουσική Γιώργου Λεμπέση. Ο Μέμος Μπεγνής, η Μαριέλλα Σαββίδου, ο Ιάσονας Μανδηλάς, η IdraKayne και ο Φώτης Σεργουλόπουλος στο ρόλο του Βρασίδα του Αχινού, είναι οι βασικοί οικοδεσπότες αυτής της περιπέτειας μαζί με 15 ακόμα ταλαντούχους ηθοποιούς και χορευτές επί σκηνής.

Η παράσταση έκανε πρεμιέρα το Σάββατο 2 Νοεμβρίου και θα παίζεται κάθε Σάββατο στις 11:30 και Κυριακή στις 11:30 και στις 14:45, μέχρι την Κυριακή 1 Δεκεμβρίου.

Ωστόσο, την Κυριακή 3 Νοεμβρίου, στο θέατρο για να την παρακολουθήσουν βρέθηκε πλήθος επωνύμων παρέα με τα παιδιά τους. Μεταξύ άλλων, ο φωτογραφικός φακός του TLIFE που ήταν εκεί απαθανάτισε τη Βίκυ Καγιά μαζί με την κόρη της, Μπιάνκα Κρασσά, αλλά και τα δύο παιδιά του Ηλία Κρασσά από τον προηγούμενο γάμο του. Ντυμένη casual και χωρίς ίχνος μακιγιάζ, η παρουσιάστρια και κριτής του GNTM ήταν χαλαρή και ευδιάθετη, ενώ δεν άφησε από το χέρι της την μικρή της πριγκίπισσα. Μαμά και κόρη, όπως ήταν φυσικό, μαγνήτισαν πάνω τους όλα τα βλέμματα και όχι άδικα, κατά την άφιξή τους στο φουαγιέ.

Δες τις φωτογραφίες:

Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος

Read More

And More