Βίκυ Καγιά: Τα 4 κιλά στον 7ο μήνα της εγκυμοσύνης και το… baby shower που ετοιμάζει!

“Τρώω τα πάντα όπως και πριν, αλλά δεν έχω καθόλου λαιμαργίες”, δήλωσε η Βίκυ Καγιά που μπαίνει στον 7ο μήνα της εγκυμοσύνης της και έχει πάρει μόλις 4 κιλά. Η ιδιοκτήτρια του Fashion Workshop παρουσίασε τη νέα σειρά ρούχων γνωστής εταιρείας και μίλησε για την εγκυμοσύνη της.

Η Βίκυ περνά αναμφίβολα μια ξεχωριστή περίοδο και παρόλο που το μωρό ήρθε ξαφνικά (το ήθελε πολύ με τον Ηλία Κρασσά), εκείνη δηλώνει πολύ ευτυχισμένη. “Το μωρό ήρθε εντελώς ξαφνικά. Δεν είχα πάρει χαμπάρι, έπαθα σοκ… Και όλα αυτά που λένε ότι δεν πρέπει να κινείσαι πολύ στους πρώτους μήνες και να είσαι πολύ προσεχτική κλπ, δεν ισχύουν. Εγώ δεν αντιμετώπισα κανένα πρόβλημα”, δήλωσε στην κάμερα του Happy Day.

Dominique Fantaccino , Γενική Διευθύντρια H&M Ελλάδας και Βουλγαρίας
Όσο για αυτούς που της λένε πως δεν έχει καθόλου κοιλίτσα – τώρα άρχισαν να φαίνονται τα πρώτα σημάδια της εγκυμοσύνης της – εκείνη απαντά: “Μην με σκάτε, αυτήν έχω τι να κάνω Μπαίνω στον 7ο την άλλη εβδομάδα και έχω πάρει περίπου 4 κιλά”.

Τέλος, για τη γέννηση του μωρού που θα είναι κοριτσάκι, είπε ότι την περιμένουν στα μέσα Ιουνίου, ενώ η Βίκυ θέλει να ετοιμάσει και ένα διαφορετικό baby shower… “Θέλω να κάνω κάτι που δεν έχει να κάνει με δώρα για το baby shower. Θέλω να βρω ένα σωματείο που να βοηθάει μωρά και μανούλες και να δοθούν εκεί χρήματα. Δεν θέλω δώρα για εμένα και το μωρό μου, αλλά να βοηθήσω και εγώ όσο μπορώ αυτούς που έχουν ανάγκη”.

Read More

And More