Βίκυ Καγιά: Ταξίδι στο μαγευτικό Παρίσι με αφορμή την Εβδομάδα Μόδας [pics]

Η Βίκυ Καγιά μπορεί τα τελευταία χρόνια να ασχολείται με επιτυχία με το κομμάτι της παρουσίασης και να έχει αφήσει το modeling πίσω, αφού έχει γίνει μανούλα και προτιμά να βρίσκεται δίπλα στα παιδιά της, όμως εξακολουθεί να το λατρεύει! Η οικοδέσποινα του Shopping Star και κριτής του Greece’s Next Top Model έχει υπάρξει ένα από τα πιο επιτυχημένα μοντέλα της χώρας μας, καθώς έχει μείνει για καιρό στο εξωτερικό και μετρά συνεργασίες με τους διασημότερους οίκους μόδας του κόσμου.

Με αφορμή την Εβδομάδα Μόδας στο Παρίσι η Βίκυ Καγιά άφησε για λίγο τη βάση της στην Αθήνα και ταξίδεψε στην Πόλη του Φωτός, προκειμένου να επισκεφτεί τα παλιά λημέρια της, να συναντήσει ξανά αγαπημένα πρόσωπα και φυσικά να βρεθεί σε αυτή τη μεγάλη γιορτή της μόδας. Η αλήθεια είναι ότι πλέον η ξανθιά παρουσιάστρια κάνει επιλεκτικά δουλειές στο modeling, όμως δεν σταματά να μας εντυπωσιάζει με τις εμφανίσεις της.

Ως λάτρης του Instagram, η ίδια θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς φίλους της στιγμιότυπα από το ταξίδι της στη γαλλική πρωτεύουσα και να μας δώσει μία γεύση από το πως περνά τις ημέρες της εκεί. Μάλιστα, η Βίκυ Καγιά ανανέωσε το hair look της γεγονός που μας άρεσε πολύ!

Δες φωτογραφίες:

 

Η Βίκυ Καγιά δεν χορταίνει να θαυμάζει τον Πύργο του Άιφελ!

Read More

And More