Βίκυ Καγιά: Η θέα που απολαμβάνει στο σπίτι αγκαλιά με τον νεογέννητο γιο της

H Βίκυ Καγιά απολαμβάνει στιγμές ευτυχίας κρατώντας στην αγκαλιά της το νεογέννητο μωρό της. Μαμά και γιος βρίσκονται στο σπίτι από το απόγευμα της περασμένης Παρασκευής. Η παρουσιάστρια του Shopping Star ανυπομονούσε να υποδεχτεί τον γιο της και καρπό του έρωτά της με τον σύζυγό της Ηλία Κρασσά και να χαρίσει ένα αδελφάκι στην όμορφη Μπιάνκα. Ο μικρός Κάρολος – Ηλίας, όπως αποφάσισαν να τον βαφτίσουν, έχει φέρει μεγάλη χαρά σε όλη την οικογένεια και ειδικά στη μαμά του που δεν χορταίνει να περνάει χρόνο μαζί του.

Η Ελληνίδα καλλονή συχνά μοιράζεται στιγμιότυπα και συναισθήματα με τους διαδικτυακούς της φίλους στο instagram. Το ίδιο έκανε και αυτή τη φορά που ανέβασε μία γωνιά του σπιτιού με την όμορφη θέα αλλά κι ένα μπλε μπαλόνι που είναι μπροστά από το παράθυρο. Η Βίκυ Καγιά τόνισε με αυτό τον τρόπο το πόσο μεγάλη σημασία έχει η οικογένεια για εκείνη αλλά και πόση χαρά έχει φέρει ο μικρός στη ζωή της.

https://www.instagram.com/p/BesUo4FnvwK/?taken-by=vickykaya_

Η Βίκυ Καγιά νιώθει πιο ολοκληρωμένη από τότε που έγινε μητέρα. “Τόσο η κόρη όσο και ο γιός είναι πολύ τυχεροί γιατί έχουν δύο εξαιρετικούς γονείς και η Βίκυ δεν είναι μόνο μια επιτυχημένη επαγγελματίας, αλλά και μια θαυμάσια μαμά”, είχε δηλώσει στο TLIFE o γιατρός της Βασίλειος Αθανασίου λίγες ώρες μετά την γέννηση του δεύτερου μωρού της.

Read More

And More