Βίκυ Καγιά: Το φωτογραφικό άλμπουμ από τις οικογενειακές της διακοπές στη Σίφνο

Η Βίκυ Καγιά σε ένα διάλλειμα από τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις, λίγους μήνες πριν ξεκινήσει ο νέος κύκλος του GNTM, απολαμβάνει τις διακοπές της μαζί με τον σύζυγό της, Ηλία Κρασσά και τα παιδιά τους.

Η παρουσιάστρια και ο επιχειρηματίας μπορεί να έχουν ένα αρκετά επιβαρυμένο πρόγραμμα στην καθημερινότητά τους, ωστόσο πάντα φροντίζουν να βρουν χρόνο για τα παιδιά τους, Μπιάνκα και Κάρολο.

Οικογενειακές διακοπές στη Σίφνο

Αυτές τις ημέρες σύσσωμη η οικογένεια Κρασσά βρίσκεται στη Σίφνο και όλοι μαζί περνούν ξέγνοιαστες στιγμές, κάνοντας βουτιές και ηλιοθεραπεία στη θάλασσα.

Η παρουσιάστρια μπορεί να μην μοιράζεται στα social media πολλά πράγματα από την προσωπική της ζωή, στις διακοπές όμως κάνει μια εξαίρεση, αφού θέλει να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους, τόσο τις ομορφιές των νησιών που επισκέπτεται, αλλά και τρυφερές στιγμές με τα αγγελούδια της.

Η θάλασσα, οι γραφικές εκκλησίες, το βράδυ στο νησί αλλά και τα γεύματά της με φιλική παρέα αλλά και τον Ηλία Κρασσά συνθέτουν το σκηνικό της εξόρμησής της στο πανέμορφο μέρος των Κυκλάδων. Μάλιστα, μαζί τους βρίσκεται και η Μαρίνα Βερνίκου.

Η γνωστή φωτογράφος μαζί με τον σύζυγό της, Μίλτο Καμπουρίδη διαθέτουν εξοχική κατοικία στο νησί και έτσι φροντίζουν να το επισκέπτονται κάθε χρόνο, μαζί με τα τρία παιδιά τους.

Δες τις φωτογραφίες από τις διακοπές τους

Βίκυ Καγιά: Οι προετοιμασίες για το GNTM

Το GNTM επιστρέφει για πέμπτη σεζόν, πιο ανανεωμένο από ποτέ με την Βίκυ Καγιά ξανά στις επάλξεις!

Η παρουσιάστρια ανυπομονεί να επιστρέψει στη θέση της και να «επιλέξει» τα ανερχόμενα μοντέλα αλλά και τον μεγάλο νικητή του ριάλιτι μόδας.

«Εύχομαι να πάμε καλά γιατί ποτέ δεν ξέρεις, δεν υπάρχει κάποιος άγραφος νόμος για τα νούμερα και την επιτυχία. Είμαστε αληθινά χαρούμενοι και ευγνώμονες. Βρεθήκαμε με πολλές αλλαγές αλλά αυτά έχει η ζωή και η τηλεόραση. Όποιος λέει ότι κάνει επιτυχία μόνος του δεν ξέρω αν λέει την αλήθεια… Αν πετύχουμε φέτος δεν θα πετύχουμε μόνο από μένα αλλά από όλους», είχε δηλώσει πρόσφατα η Βίκυ Καγιά.

Read More

And More