Βίκυ Καγιά: Χαλαρές στιγμές στο κέντρο της Αθήνας με την κόρη της, Μπιάνκα, και τις φίλες της! [pics]

H Βίκυ Καγιά διανύει μία από τις πιο δημιουργικές περιόδους στη ζωή της καθώς τόσο τα επαγγελματικά της όσο και η προσωπική της ζωή πηγαίνουν από το καλό στο καλύτερο.  Η Βίκυ βρίσκεται σε δύο από τα πιο επιτυχημένα τηλεοπτικά πρότζεκτ της τηλεόρασης, ως κριτής στο GNTM και ως παρουσιάστρια του Shopping Star, δύο εκπομπές που σημειώνουν πολύ υψηλά νούμερα τηλεθέασης και τις έχει αγαπήσει το κοινό. Όσο για τα προσωπικά της, η ξανθιά παρουσιάστρια είναι ήρεμη και ευτυχισμένη καθώς απολαμβάνει την οικογενειακή γαλήνη στο πλευρό του συζύγου της, Ηλία Κρασσά, με τον οποίο έχει αποκτήσει δύο πανέμορφα παιδιά, την Μπιάνκα και τον Κάρολο-Ηλία.

Και μπορεί το καθημερινό πρόγραμμά της μπορεί να είναι πολύ φορτωμένο, ωστόσο, προσπαθεί να βρίσκει πάντα ελεύθερο χρόνο και να τον αφιερώνει εξ’ ολοκλήρου στο αγαπημένα της πρόσωπα, περνώντας ποιοτικό χρόνο μαζί τους. Έτσι, λοιπόν, έκανε και πριν μερικέ μέρες, που επέλεξε να πραγματοποιήσει μια έξοδο στο θέατρο μαζί με την μικρή της πριγκίπισσα και τις φίλες της. Συγκεκριμένα, όλοι μαζί βρέθηκαν στην επίσημη πρεμιέρα της παιδικής παράστασης «Η Μαρία πριν την Κάλλας» στο Μικρό Παλλάς και απόλαυσαν τη νέα παιδική παράσταση της Ειρήνης Ιακώβου και του Θωμά Καραχάλιου.

Μετά το τέλος της παράστασης, μαμά και κόρη έκαναν μια βόλτα στους δρόμους της περιοχής και έδειχναν πολύ ευτυχισμένες. Η Βίκυ Καγιά δεν σταματούσε να χαμογελά και να έχει όλη την προσοχή της πάνω στην Μπιάνκα, ενώ η χαριτωμένη μικρούλα απόλαυσε στο έπακρον την έξοδο με την μαμά της. Μάλιστα, ξετρελάθηκε με το ροζ μπαλόνι που της αγόρασε και δεν το άφησε λεπτό από το χέρι της, ούτε όταν έπρεπε να περάσουν τρέχοντας τον δρόμο για να φτάσουν στο αυτοκίνητο.

Δες τις φωτογραφίες:

Φωτογραφίες: Papadakis Press

Read More

And More