Βίκυ Καγιά: Χαλαρή βόλτα στα νότια προάστια με την κόρη της, Μπιάνκα! [pics]

Μπορεί η Βίκυ Καγιά να έχει μια αξιοζήλευτη καριέρα στο χώρο του modeling και της τηλεόρασης και να έχει συνεργαστεί με τους διασημότερους οίκους μόδας του κόσμου, όμως η μεγαλύτερη επιτυχία της είναι η οικογένειά της. Η παρουσιάστρια του GNTM ξεκίνησε να ασχολείται με τον χώρο της μόδας και να δουλεύει σκληρά στην τρυφερή ηλικία των 14 χρόνων, έχοντας ως μοναδικό της στόχο να κάνει ακόμα και τα πιο κρυφά της όνειρα πραγματικότητα.

Τον ερχόμενο Ιούλιο θα κλείσει τα 40 της χρόνια, όμως έχει κάθε λόγο να νιώθει χαρούμενη και ευλογημένη, αφενός γιατί έχει δημιουργήσει μια υπέροχη οικογένεια με τον σύζυγό της, Ηλία Κρασσά και αφετέρου η πορεία της στην ελληνική τηλεόραση πηγαίνει από το καλό στο καλύτερο. Η κόρη της, Μπιάνκα, ήρθε στην ζωή τον Μάιο του 2015 και έδειξε στην Βίκυ το πραγματικό νόημα της ζωής. Σε λίγες μέρες, ο γιος της συμπληρώνει ένα χρόνο ζωής και η Βίκυ ανυπομονεί για εκείνη τη μέρα.

Σε ένα διάλειμμα από τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις, το μοντέλο βρέθηκε στην Γλυφάδα και απόλαυσε τον καλό καιρό έχοντας μαζί της την καλύτερη παρέα που δεν είναι άλλη από την 3,5 ετών Μπιάνκα. Όπως θα δεις, η πριγκίπισσα της Βίκυς έχει μεγαλώσει πολύ. Ο φωτογραφικός φακός του TLIFE ήταν στα νότια προάστια και απαθανάτισε μαμά και κόρη, με casual look.

Δες τις φωτογραφίες:

Φωτογραφίες: NDP

Read More

And More