Βίκυ Καγιά: Χαμογελαστή στο κέντρο της Αθήνας – Φωτογραφίες από τη μοναχική βόλτα της

Η Βίκυ Καγιά πήρε την απόφαση να αποχωρήσει από τα τηλεοπτικά δρώμενα και φαίνεται να έχει κάνει τη σωστή επιλογή, καθώς είναι πιο ανανεωμένη και χαρούμενη από ποτέ. 

Η αγαπημένη παρουσιάστρια και fashion expert έχει αφιερωθεί στην οικογένειά της, τον σύζυγό της Ηλία Κρασσά και τα δυο παιδιά τους, ενώ πλέον έχει τον χρόνο να κάνει τα ταξίδια της και να βλέπει περισσότερο τους φίλους της.

Ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε την Βίκυ Καγιά σε μια από τις βόλτες της στο κέντρο της Αθήνας. Η παρουσιάστρια, χωρίς ίχνος μακιγιάζ δεν δίστασε να ποζάρει στους paparazzi, άκρως ευδιάθετη και χαμογελαστή!

«Είμαι μια χαρά με την αποχή μου από την τηλεόραση, μου αρέσει που είμαι τηλεθεάτρια. Έφερα τα μαλλιά μου στο φυσικό μου, έβγαλα και τις ανταύγειες. Δεν βάφω τα μαλλιά μου πια, για να καταλάβεις σε τι κατάσταση βρίσκομαι. Μου αρέσει που πλέον είμαι τηλεθεάτρια. Δεν μπορώ να δώσω χρονικό όριο για το πότε θα επιστρέψω. Τώρα όμως θέλω να απολαμβάνω χρόνο με τα παιδάκια μου, τους φίλους μου, αυτά που κάνω και τώρα δηλαδή» ανέφερε χθες η Βίκυ Καγιά στις τηλεοπτικές κάμερες.

Φωτογραφίες: NDP

Read More

And More