Βίκυ Καγιά – Χριστόφορος Κοτέντος: Συναντήθηκαν 11 χρόνια μετά το πρώτο GNTM – Πού βρίσκεται σήμερα ο σχεδιαστής

Η Βίκυ Καγιά τη νέα τηλεοπτική σεζόν, κάνει την μεγάλη της επιστροφή στο GNTM και θυμάται την πορεία της ως κριτής – παρουσιάστρια!

Τα πρώτα γυρίσματα με των auditions του GNTM 5 έχουν ξεκινήσει, ενώ το ριάλιτι μόδας επιστρέφει ανανεωμένο τον Σεπτέμβριο στο Star.

Η Βίκυ Καγιά συνάντησε τον Χριστόφορο Κοτέντο 11 χρόνια μετά την συνεργασία τους στο Next Top Model του ANT1, όπου και συνυπήρξαν μαζί στο τραπέζι της κριτικής επιτροπής.

Δες φωτογραφίες από τη συνάντησή τους:


Στην παρέα τους βρέθηκε και ο Τάσος Σοφρωνίου ο οποίος επίσης συμμετείχε στο ριάλιτι μοντέλων του ANT1 ως coach των κοριτσιών, ενώ φέτος επιστρέφει στο GNTM ως κριτής!

Χριστόφορος Κοτέντος – Τι κάνει σήμερα ο γνωστός σχεδιαστής μόδας

Σε μια από τις σπάνιες συνεντεύξεις του στο περιοδικό Down Town ο Χριστόφορος Κοτέντος είχε μιλήσει για τη νέα του ζωή στο Μανχάταν, όπου και βρίσκεται μόνιμα τα τελευταία χρόνια.

 Κάνω αυτό που μου αρέσει, σε μια συναρπαστική πόλη. Νιώθω πολύ παραγωγικός και απίστευτα ελεύθερος. Ως άνθρωπος, δεν μου αρέσει να είμαι μόνιμα σε ένα μέρος και να νιώθω στασιμότητα και επανάληψη. Μου αρέσει η εξέλιξη και δεν φοβάμαι την αλλαγή. Νιώθω ότι όλο αυτό που έχω δημιουργήσει έχει ακριβώς αυτά τα χαρακτηριστικά. Ζω στο Μανχάταν ασχολούμαι με τη δουλειά μου, το σχέδιο μόδας και συνεργάζομαι με άλλους designers και με τα μεγαλύτερα fashion brands.

Χάρης Χριστόπουλος – Τζένη Μπαλατσινού – Χριστόφορος Κοτέντος: 2009-2011 Next Top Model ANT1

 

Όσο για το εάν είχε δεύτερες σκέψεις στην απόφασή του να εγκαταλείψει την Ελλάδα, ο Χριστόφορος Κοτέντος είχε απαντήσει στην ίδια συνέντευξη: «Ναι, όλος ο κόσμος μου έλεγε να μη φύγω. Αν πάρω όμως την απόφαση μου, δεν ακούω κανέναν. Δεν μπορώ να με φανταστώ σε μια κατάσταση που είναι στάσιμη και επαναλαμβανόμενη.

Αυτό ισχύει και τώρα στη ζωή μου. Αν αποφασίσω να γίνω ξαφνικά ρεσεψιονίστ στην Ταϊλάνδη, θα το κάνω, δεν έχω πρόβλημα».

Read More

And More