Βίκυ Καγιά – Ζενεβιέβ Μαζαρί: Ποζάρουν πάλι μαζί, ενάμιση μήνα μετά το τέλος του GNTM! [pics]

Συνεργάζονται πολλά χρόνια και είναι καλές φίλες. Ο λόγος για την Βίκυ Καγιά και την Ζενεβιέβ Μαζαρί που έχουν μεγάλη εμπειρία στο χώρο της μόδας. Μπορεί τη Ζενεβιέβ Μαζαρί οι περισσότεροι να την γνώρισαν μέσα από την συμμετοχή της στο Greece’s Next Top Model ως Art Director, αλλά δραστηριοποιείται πολλά χρόνια στο χώρο της μόδας, έχει συνεργαστεί με σπουδαίους σχεδιαστές και είναι συνεργάτιδα της Βίκυς Καγιά στο Fashion Workshop. Στο GNTM ξεχώρισε με τον εκρηκτικό χαρακτήρα της και την έντονη προσωπικότητά της.

Η Βίκυ Καγιά τα τελευταία χρόνια παρουσιάζει την επιτυχημένη εκπομπή Shopping Star. Τη φετινή τηλεοπτική σεζόν την είδαμε και στο GNTM. Η fashion expert και πρώην μοντέλο βιώνει την επιτυχία τόσο στην επαγγελματική όσο και στην προσωπική της ζωή έχοντας στο πλευρό της τον σύζυγό της Ηλία Κρασσά και τα δύο παιδιά τους.

Με την Ζενεβιέβ Μαζαρί εκτός από συνεργάτιδες είναι και καλές φίλες. Την Πέμπτη η Βίκυ Καγιά μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους ένα στιγμιότυπο από τις διασκεδαστικές στιγμές που περνούν στα γυρίσματα της εκπομπής της. Με χιούμορ στην ανάρτησή της έγραψε: “@genevievevv is in the house!! #fashionexpert #lovemyjob #shoppingstar #happymamas”

Read More

And More