Βίκυ Καγιά – Ζενεβιέβ Μαζαρί: Στην ίδια εκδήλωση μετά την «κόντρα» τους – Δες φωτογραφίες

Η Βίκυ Καγιά μπορεί να πήρε την απόφαση να αποχωρήσει από το Star και να σταματήσει την τηλεόραση, ωστόσο οι επαγγελματικές υποχρεώσεις της συνεχίζουν κανονικά. Μάλιστα, σε λίγες ημέρες πρόκειται να αναλάβει την παρουσίαση των MadWalk 2023.

Το βράδυ της Τετάρτης βρέθηκε στο Λιμάνι του Πειραιά και την Πέτρινη Αποθήκη, καθώς ήταν παρουσιάστρια στο πάρτι για το λανσάρισμα ενός premium προϊόντος θερμαινόμενου καπνού. 

Μάλιστα, ανάμεσα στους καλεσμένους της εκδήλωσης ήταν και η πρώην συνεργάτιδά της… Ζενεβιέβ Μαζαρί! Οι δυο γυναίκες μετά το τέλος του GNTM άρχισαν να απομακρύνονται, με την Ζενεβιέβ να αποκαλύπτει σε πρόσφατες δηλώσεις της πως η Βίκυ Καγιά την έκανε… μπλοκ στο Instagram.

«Δεν έχω πάρει τηλέφωνο τη Βίκυ Καγιά, φαντάζομαι ότι δουλεύει. Με έχει κάνει μπλοκ, μου το είπαν, εγώ δεν το είχα καταλάβει. Ξαφνικά δεν εμφανιζόταν στο κινητό μου. Παιδιά, δεν είναι σοβαρό, καταλαβαίνετε ότι είναι αστείο. Δεν έχει γίνει τίποτα με τη Βίκυ. Εννοείται ότι αν τη δω, θα της μιλήσω», είχε δηλώσει η Ζενεβιέβ Μαζαρί.

Από την άλλη, η Βίκυ Καγιά είχε απαντήσει: «Αυτό έχει συμβεί εδώ και πάρα πολλά χρόνια, είναι πολύ παλιά νέα αυτά. Κάνω unfollow ανθρώπους που δεν έχουμε σχέση και μιλάνε άσχημα για μένα».

Δες όλες τις φωτογραφίες από την εκδήλωση που έδωσαν και οι δύο το παρών:

Φωτογραφίες: NDP

Read More

And More