Βίκυ Κάβουρα: Αποχώρησε από την παράσταση “Το κλουβί με τις τρελές” μετά την πρώτη ανάγνωση – Βίντεο

Μετά την άρση των μέτρων για τον κορονοϊό οι πρώτες θεατρικές παραστάσεις έχουν ξεκινήσει πρόβες. Μία από αυτές είναι και “Το κλουβί με τις τρελές” σε σκηνοθεσία του Σταμάτη Φασουλή. Η Βίκυ Κάβουρα επρόκειτο να είχε έναν από τους πρωταγωνιστικούς ρόλους της παράστασης, ωστόσο απ’ ότι φαίνεται δεν θα βρίσκεται στο cast.

Χθες πραγματοποιήθηκε η πρώτη συνάντηση των συντελεστών της παράστασης και μεταξύ εκείνων που έδωσαν το παρών ήταν και η Βίκυ Κάβουρα. Η όμορφη ηθοποιός μίλησε στους δημοσιογράφους που βρέθηκαν εκεί, όμως ζήτησε οι δηλώσεις της να παίξουν αφού υπογράψει το συμβόλαιό της με την παραγωγή. Ωστόσο, μετά την πρώτη ανάγνωση η Βίκυ Κάβουρα αποφάσισε να μην προχωρήσει τη συνεργασία και να αποχωρήσει από το θίασο.

Το πρωί της Πέμπτης, η Βίκυ Κάβουρα μίλησε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου “Ευτυχείτε” και εξήγησε τι συνέβη. Η ηθοποιός αποκάλυψε ότι ζήτησε να μην παίξουν οι δηλώσεις της μέχρι να υπογράψει με την παραγωγή, αφού δεν γνώριζε ότι εκεί θα υπάρχουν δημοσιογράφοι. Η ηθοποιός ανακοίνωσε ότι τελικά δεν θα είναι στην παράσταση για προσωπικούς λόγους.

Δες το βίντεο:

Η Βίκυ Κάβουρα δεν θα βρίσκεται στην παράσταση “Το κλουβί με τις τρελές”.

Read More

And More