Βίκυ Κάβουρα: Αυτό είναι το νέο της επαγγελματικό βήμα – Δεν έχει καμία σχέση με υποκριτική και παρουσίαση!

Νέο επαγγελματικό εγχείρημα έχει ξεκινήσει η Βίκυ Κάβουρα, καθώς θεωρείται πλέον σχεδιάστρια εσωρούχων και µαγιό. Μπορεί η ίδια να είναι µια πολύ εντυπωσιακή γυναίκα, µε άψογες αναλογίες, όµως φροντίζει ώστε τα µαγιό της να κολακεύουν όλα τα σώµατα και να απευθύνονται και σε πιο
juicy κορµιά, όπως εκείνα που διαθέτουν καµπύλες και µεγάλο στήθος!

Η Βίκυ Κάβουρα λάτρευε το σχέδιο από πιτσιρίκα και οι δικοί της άνθρωποι είχαν καταλάβει το ταλέντο της. Ωστόσο, προτίµησε να το έχει ως χόµπι και να ακολουθήσει τον δρόµο της υποκριτικής. Γνώριζε, όµως, µέσα της πως θα έρθει η στιγµή που θα σχεδιάσει επαγγελµατικά. Έτσι και έγινε. Κατά τη διάρκεια του lockdown η πανέµορφη ηθοποιός έγινε αρκετά δηµιουργική. Εβλεπε τις φίλες της, που η καθεµία είχε διαφορετικό σωµατότυπο, και έτσι εµπνεύστηκε ώστε να σχεδιάσει για όλες.

Η εντυπωσιακή ηθοποιός µιλά στο «Secret» και εξηγεί πως αυτό είναι µόνο η αρχή. «Είµαι πολύ χαρούµενη, καθώς το νέο µου επαγγελµατικό βήµα το αγκάλιασαν όλες οι γυναίκες. Θα συνεχίσω, δεν θα σταµατήσω, καθώς το έχω πάρει ζεστά το όλο θέµα. Μάλιστα, ετοιµάζω µελλοντικά και
εσώρουχα, αλλά και πιτζάµες, απευθυνόµενη σε όλες τις γυναίκες. Αυτό που θέλω, για να τις κάνω χαρούµενες, είναι να ταιριάζουν σε όλες».

Η Βίκυ Κάβουρα ετοιµάζεται και για δυναµική επιστροφή στα τηλεοπτικά δρώµενα, καθώς είχε ήδη πολλές
προτάσεις, που, όµως, δεν την ικανοποιούσαν ώστε να προχωρήσει σε συνεργασία. Έτσι, έδωσε όλο της
τον εαυτό στον σχεδιασµό των µαγιό. «Τα κάνω εντελώς µόνη µου», µας λέει µε περηφάνια, καθώς υπάρχουν πολλά παραδείγµατα celebrities που δίνουν το όνοµά τους σε ρούχα που σχεδιάζουν άλλοι.

Read More

And More