Βίκυ Κάβουρα: Διασκέδασε στο ίδιο στέκι με τον Γιώργο Λιάγκα μετά την αποχώρηση από το Dancing!

Στο ίδιο νυχτερινό στέκι στα νότια προάστια διασκέδασαν πριν λίγες μέρες ο Γιώργος Λιάγκας και η Βίκυ Κάβουρα, μετά την αποχώρηση της παίχτριας από το Dancing with the stars 6. Συγκεκριμένα, φεύγοντας από το show χορού, η Βίκυ ήταν πικραμένη, από την κριτική που της έκανε ο γνωστός παρουσιαστής, αλλά όπως όλα δείχνουν το περιστατικό ανήκει πια στο παρελθόν.

Συγκεκριμένα, στο 4ο live, στο οποίο και αποχώρησε, η Βίκυ Κάβουρα έδειξε να μην χαίρεται πολύ με την κριτική του Γιώργου Λιάγκα για την απόδοσή της. “Η αλήθεια είναι ότι αισθάνθηκα κι εγώ σήμερα ότι πιέζομαι λίγο. Δεν μου άρεσε μετά από την κριτική που πήρα. Το ένιωσα λίγο περίεργα μέσα μου. Κι αυτό το νιώθεις μερικές φορές, λες ότι «δεν θέλω άλλο» και ήρθε.”, είπε τότε φεύγοντας η Βίκυ Κάβουρα και άφησε “αιχμές” για την κριτική του Λιάγκα.

Ωστόσο, όλα αυτά φαίνεται να ανήκουν στο παρελθόν, αφού πριν λίγες μέρες οι δυο τους βρέθηκαν τυχαία στο αγαπημένο στέκι της Γλυφάδας που παίζει μουσική ο Θέμης Γεωργαντάς και φάνηκαν να μην υπάρχει κανένα πρόβλημα ανάμεσά τους.

Δες φωτογραφίες:

Βίκυ Κάβουρα

Μαρία Ηλιάκι, Γιώργος Λιάγκας

Μαρία Καλαϊτζίδη, Μαρία Δημάκου, Γωγώ Νικηφοράκη, Βίκυ Κάβουρα

Θέμης Γεωργαντάς

Τάκης Τσακίρης, Γιώργος Λιάγκας

Φωτογραφίες: NDP

Read More

And More