Βίκυ Κάβουρα: Έτσι περνάει τα βράδια στο σπίτι μετά τον χωρισμό! [pic,video]

Σαν βόμβα έσκασε πριν μερικές μέρες η είδηση ότι η Βίκυ Κάβουρα χώρισε από τον πολιτικό μηχανικό Γιώργο Βίγγο μετά από οκτώ μήνες σχέσεις, την ώρα που η όλα έδειχναν ότι πρόκειται για μια σοβαρή και δυνατή σχέση, που ενδεχομένως να κατέληγε σύντομα σε γάμο.

Όπως έγινε γνωστό, οι δυο τους περνούσαν κρίση τους τελευταίους δύο μήνες, διάστημα το οποίο ο φωτογραφικός φακός δεν τους είχε απαθανατίσει μαζί. Μάλιστα, ο χωρισμός φαίνεται πώς δεν ήταν μια επιπόλαια απόφαση, αφού είχαν κάνει προσπάθειες να συγκατοικήσουν.

Πλέον, η όμορφη ηθοποιός είναι ξανά single και έτοιμη να γυρίσει νέα σελίδα στην προσωπική της ζωή. Μέχρι τότε, όμως, περνά την καραντίνα στο σπίτι της και απολαμβάνει όμορφες στιγμές με τις φίλες της. Μέσα από το Instagram, μάλιστα, φροντίζει να μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους στιγμές από την καθημερινότητά της εν μέσω κορονοϊού.

Το βράδυ της Τρίτης, λοιπόν, η Βίκυ πόζαρε στο μπαλκόνι της, δείχνοντας στους followers της την μαγευτική θέα που απολαμβάνει, ενώ γύρισε και ένα βίντεο στο TikTok, στο οποίο τραγουδά το “Πάρτε τα όλα” της Άννα Βίσση λίγο διαφορετικά από ότι το έχουμε συνηθίσει.

@vickykavoura##houseoftiktok ##tiktoktraditions ##foryoupage ##fyp ##foryou ##greece ##annavissi ##stayhome @kirillsamarits @alikigiagli

♬ πρωτότυπος ήχος – marakimark21

Read More

And More