Βίκυ Κάβουρα – Γιώργος Βίγγος: Είναι παντού μαζί! Βραδινή έξοδος στο θέατρο για το ερωτευμένο ζευγάρι [pics]

Είναι ερωτευμένοι και δεν το κρύβουν! Ο λόγος για την Βίκυ Κάβουρα και τον Γιώργο Βίγκο, οι οποίοι βρίσκονται στην αρχή μια τρυφερής σχέσης. Οι δυο τους μπορεί να μετρούν μόνο λίγους μήνες κοινής πορείας, όμως, πλέον, οι δημόσιες εμφανίσεις διαδέχονται η μία την άλλη, με πολλούς να κάνουν λόγο για έναν μεγάλο έρωτα. Η ξανθιά ηθοποιός μπορεί να υπήρξε για πολλά χρόνια single, ωστόσο, φαίνεται πως για χάρη του Γιώργου Βίγγου η καρδιά της χτυπά και πάλι πολύ δυνατά!

Το ζευγάρι γνωρίστηκε το περασμένο καλοκαίρι και από τότε είναι αχώριστο! Τι και αν είναι περίπου τρεις μήνες ζευγάρι, έχουν ήδη κάνουν τις πρώτες αποδράσεις τους εντός και εκτός συνόρων. Η Μύκονος και το Τελ Αβίβ αποτελούν κάποιους από τους προορισμούς που έζησαν τον έρωτά τους και πέρασες ξέγνοιαστες στιγμές μακριά από την καθημερινότητα της πρωτεύουσας.

Πρόσφατα, ο φωτογραφικός φακός του TLIFE απαθανάτισε το ζευγάρι κατά τη διάρκεια της βραδινής εξόδου του στο θέατρο. Η Βίκυ Κάβουρα και ο Γιώργος Βίγγος είναι σίγουρο γι’ αυτό που νιώθουν και αυτός είναι και ο λόγος που δεν έχουν κανένα πρόβλημα να φωτογραφηθούν μαζί. Η όμορφη ηθοποιός φορώντας ένα λευκό παντελόνι, τοπ και πέδιλα σε nude απόχρωση έλαμπε από ευτυχία στο πλευρό του συντρόφου της!

Δες φωτογραφίες:

Φωτογραφίες: NDP

Read More

And More