Βίκυ Κάβουρα - Γιώργος Βίγγος: Full in love εδώ και δύο μήνες! Διαχυτικοί όσο ποτέ σε βραδινή έξοδό τους! [pics]

Βίκυ Κάβουρα – Γιώργος Βίγγος: Full in love εδώ και δύο μήνες! Διαχυτικοί όσο ποτέ σε βραδινή έξοδό τους! [pics] | tlife.gr

Τον έρωτά τους απολαμβάνουν, όπως όλα δείχνουν, η Βίκυ Κάβουρα και ο Γιώργος Βίγγος, οι οποίοι είναι μαζί τους τελευταίους δύο μήνες. Μετά τα ρομαντικά ταξίδια τους, στη Μύκονο και στο Τελ Αβίβ, η ηθοποιός και ο πολιτικός μηχανικός απαθανατίστηκαν ξανά μαζί, αυτή τη φορά σε κοινή βραδινή τους έξοδο.

Το ερωτευμένο ζευγάρι βρέθηκε πρόσφατα στο νυχτερινό κέντρο που εμφανίζοντας ο Σάκης Ρουβάς, ο Στέλιος Ρόκκος και η Έλενα Παπαρίζου, όπου διασκέδασαν με τις επιτυχίες των τριών καλλιτεχνών μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Όπως μαρτυρούν και οι φωτογραφίες τους που είδαν το φως της δημοσιότητας, οι δυο τους ήταν ιδιαίτερα διαχυτικοί μεταξύ τους, αδιαφορώντας για τα αδιάκριτα βλέμματα και τα φλας των παπαράτσι, ενώ δεν έφυγε λεπτό ο ένας από το πλευρό του άλλου.

Η Βίκυ και ο Γιώργος είναι πολύ ταιριαστοί και χαρούμενοι μαζί, ενώ η ηθοποιός μοιάζει να είναι πιο ήρεμη και ευτυχισμένη από ποτέ στο πλευρό του γοητευτικού συντρόφου της.

Δες τις φωτογραφίες:

Φωτογραφίες: NDP

READ more