Βίκυ Κάβουρα – Γιώργος Βίγγος: Μαγευτική απόδραση στο αλπικό χωριό Zermatt [pics, vid]

Ο έρωτας και ο βήχας δεν κρύβονται και στην περίπτωση του συγκεκριμένου ζευγαριού αυτό ισχύει πολύ! Οι δυο τους μπορεί να κράτησαν κρυφό τον έρωτά τους για ένα σύντομο χρονικό διάστημα, όμως σύντομα άρχισαν να αδιαφορούν για τα αδιάκριτα βλέμματα με τις βόλτες τους να διαδέχονται η μία την άλλη. Ο λόγος φυσικά για την Βίκυ Κάβουρα και τον Γιώργο Βίγγο.

Η ξανθιά ηθοποιός και ο γοητευτικός επιχειρηματίας είναι μαζί τους τελευταίους μήνες και είναι full in love. Κάνοντας συνεχώς μικρές αποδράσεις και περνώντας παρέα όσο το δυνατόν περισσότερο χρόνο γίνεται η Βίκυ Κάβουρα και ο Γιώργος Βίγγος έχουν δημιουργήσει μια υπέροχη σχέση και πλέον είναι αχώριστοι!

Το αγαπημένο ζευγάρι τις τελευταίες ημέρες βρίσκεται στο Zermatt, ένα αλπικό χωριό που χιλιάδες άνθρωποι επισκέπτονται κάθε χρόνο από όλον τον κόσμο. Περιτριγυρισμένοι από χιόνι τόσο οι ίδιοι όσο και οι φίλοι τους δεν έχουν σταματήσει τα παιχνίδια στο χιόνι και την εξερεύνηση του χωριού, με την Βίκυ Κάβουρα να μας δείχνει μέσα από το προφίλ της στο Instagram διάφορα στιγμιότυπα.

Οι δυο τους απολαμβάνουν κάθε στιγμή αυτής της μαγευτικής απόδρασης!