Βίκυ Κάβουρα – Γιώργος Βίγγος: Ο έρωτάς τους δυναμώνει! Νέα βραδινή έξοδος για το ζευγάρι [pics]

Έχουν βρει τον απόλυτο έρωτα ο ένας στον πρόσωπο του άλλου και δεν το κρύβουν πια. Η Βίκυ Κάβουρα και ο Γιώργος Βίγγος μετρούν τέσσερις μήνες σχέσης και δείχνουν απόλυτα ευτυχισμένοι. Η ηθοποιός και ο πολιτικός μηχανικός απολαμβάνουν την κάθε στιγμή που περνούν μαζί και όλα δείχνουν ότι αυτός ο έρωτας ίσως να έχει ευτυχή κατάληξη.

Σιγά-σιγά οι κοινές εμφανίσεις του ζευγαριού αυξάνονται ολοένα και περισσότερο, ενώ όσοι τους ξέρουν καλά μιλούν για δύο νέα παιδιά που έχουν πολλά κοινά και είναι full in love, παρόλο που είναι μαζί λίγο καιρό. Οι δυο τους, ωστόσο, κρατούν χαμηλό προφίλ, καθώς δεν θέλουν να απασχολούν τα Μέσα με την προσωπική τους ζωή. Γι’ αυτό, άλλωστε, και η Βίκυ είναι φειδωλή στις δηλώσεις της σχετικά με τον άντρα που της έχει κλέψει την καρδιά.

Πρόσφατα, ο φωτογραφικός φακός τους απαθανάτισε κατά την έξοδό τους από το νυχτερινό κέντρο Έναστρον, όπου διασκέδασαν με τις επιτυχίες της Καίτης Γαρμπή, του Γιώργου Σαμπάνη και της Demy. Μόλις αντιλήφθηκαν την ύπαρξη των φωτογράφων, απομακρύνθηκε λίγο ο ένας από τον άλλον, λίγο πριν επιβιβαστούν στο αυτοκίνητο για να αναχωρήσουν τους “τσάκωσαν” να συνομιλούν τρυφερά και να γελούν, έχοντας στην παρέα τους την Σόφη Πασχάλη.

Δες τις φωτογραφίες:

10

Φωτογραφίες: Papadakis Press

Read More

And More