Βίκυ Κάβουρα: “Ο Νίκος μου ξύπνησε το μητρικό μου ένστικτο”

Η Βίκυ Κάβουρα μιλάει πρώτη φορά -και τελευταία- για το χωρισμό της από τον τραγουδιστή Νίκο Οικονομόπουλο. Εξηγεί στο περιοδικό People και τη Χριστίνα Ζάχου τους λόγους που τους οδήγησαν στο τέλος παρόλο που το πάλεψαν πολύ να μην φτάσουν εκεί.

“Δεν είμαστε 15 χρόνων που είπαμε “τα φτιάξαμε” και μετά “τώρα τα χαλάμε”. Εννοείται πως δεν μπορείς να χωρίσεις με έναν άνθρωπο, με τον οποίο αγαπήθηκες πολύ, από τη μία μέρα στην άλλη. Το προσπαθείς, το εξετάζεις και αν δεν είναι κατάλληλο το έδαφος, παίρνεις αποστάσεις και βλέπεις πώς εξελίσσεται η κατάσταση”, εξομολογείται η ηθοποιός.

Μετά τον προσωπικό της απολογισμό, η Βίκυ ομολογεί πως έκανε την αυτοκριτική της και έμαθε μέσα από τα λάθη της. Ποιο ήταν το μάθημα που πήρε; “Πραγματικά οι σχέσεις είναι δώρο, γιατί σε ωριμάζουν και σου δίνουν εμπειρίες. Προσωπικά δεν ήξερα ότι έχω τόσο μεγάλη καρδιά, με την έννοια πως δεν περίμενα ότι μπορώ να αγαπήσω τόσο πολύ έναν άνθρωπο, καθώς αυτή ήταν για μένα η πρώτη ουσιαστική μου σχέση. Μάλιστα, μου ξύπνησε το μητρικό μου ένστικτο. Ήταν πρωτόγνωρο συναίσθημα και αυτό θα του το οφείλω για μια ζωή. Τον αγαπάω πολύ για αυτό. Επιπλέον, έμαθα πως η κάθε σχέση είναι μια δοκιμασία και όταν τελειώνει, τότε ζεις το πιο εποικοδομητικό διάστημα. Πλέον με γνωρίζω ξανά και με αγαπάω αλλιώτικα από πριν”.

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης αρκετές φορές η Βίκυ μιλάει τρυφερά για τον πρώην σύντροφό της. “Όταν μετά το χωρισμό νιώθεις πως ακόμη αγαπάς τον άνθρωπο με τον οποίο ήσουν ζευγάρι και θες να είναι καλά, ό,τι και να σημαίνει αυτό, τότε πρόκειται για πραγματική αγάπη. Αλήθεια θέλω να είναι καλά. Τον σκέφτομαι, τον νοιάζομαι και θέλω να είναι καλά. Μερικές φορές ο χωρισμός χρειάζεται, ώστε να πάρεις απόσταση από τα πράγματα και να ξεκαθαρίσεις τι ακριβώς συμβαίνει”, απαντάει.

Το ζευγάρι σήμερα διατηρεί επαφές. “Φυσικά έχουμε κρατήσει επαφή, γιατί δεν είμαστε εχθροί ούτε χωρίσαμε εξαιτίας κάποιου άσχημου περιστατικού”, παραδέχεται.

Αυτή την περίοδο προτεραιότητα έχει η δουλειά της. “Είμαι αφοσιωμένη στη δουλειά μου. Η μέρα μου ξεκινάει με επαγγελματικές υποχρεώσεις στις 7.30 το πρωί και τελειώνει στις 12.30 το βράδυ, οπότε η ζωή μου δεν έχει και πολύ σασπένς. Με γεμίζει όλο αυτό που ζω μέσα από τη δουλειά και δεν με πειράζει που δεν έχω ελεύθερο χρόνο” δηλώνει.

Η Βίκυ μοιράζει το χρόνο της μεταξύ των τηλεοπτικών γυρισμάτων για την καθημερινή σειρά Δικαίωση, όπου πρωταγωνιστεί, και την παράσταση Πρότυπος Οίκος Ανοχής. “Νιώθω ευλογημένη! Υπάρχουν φορές που γκρινιάζω γιατί κουράζομαι σωματικά, αλλά την ίδια στιγμή σκέφτομαι πόσο τυχερή είμαι που κάνω θέατρο και τηλεόραση. Πέρσι τέτοια εποχή συζητούσαμε πόσο πολύ ήθελα να παίξω στο θέατρο και φέτος ανέβηκα πρώτη φορά στο σανίδι. Θέλω πολύ να ευχαριστήσω τον Χάρη Ρώμα για τη θεατρική μας συνεργασία, γιατί για μένα είναι μεγάλο σχολείο. Κάθε βράδυ πάνω στη σκηνή μαθαίνω καινούρια πράγματα. Ήξερα από μικρή πως ήθελα να γίνω ηθοποιός, αλλά φάνταζε μακρινό όνειρο για ένα κοριτσάκι που ζούσε στην επαρχία”, λέει.

Διάβασε περισσότερα στο περιοδικό People που κυκλοφορεί αυτή την Κυριακή

Read More

And More