Βίκυ Κάβουρα: «Στο DWTS δεν πέρασα καλά – Δυσκολεύομαι να πληρώσω το ενοίκιο»

Η Βίκυ Κάβουρα βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα» την Πέμπτη 30/12.

Η ηθοποιός μεταξύ άλλων, μίλησε για τη συμμετοχή της στο DWTS, αποκαλύπτοντας πως δεν πέρασε καλά, αλλά και για τον Παντελή Καναράκη με τον οποίο δεν έχει καμία επαφή.

«Τα Χριστούγεννα φέτος για μένα είναι… τρομερά, νομίζω όμως ότι έχουμε μπει στην αρχή του τέλους. Αυτό που με τρομάζει πιο πολύ είναι ότι θα περάσω τη γιορτή μου μόνη μου. Σε όλη μου τη ζωή σχεδίαζα για να μου φύγουν τα νεύρα. Και τις περισσότερες φορές σχεδίαζα εσώρουχα, μαγιό. Έτσι αποφάσισα πέρυσι που βρέθηκα χωρίς δουλειά να ξεκινήσω τη δική μου σειρά.

Μου έχει συμβεί να δυσκολεύομαι να πληρώσω το ενοίκιο. Οι ηθοποιοί τα βγάζουν πολύ δύσκολα πέρα αν δεν κάνουν δύο και τρεις δουλειές. Δεν πέρασα πολύ καλά στο DWTS. Υπήρχαν άνθρωποι εκεί που δεν με συμπαθούσαν πολύ εκείνη την περίοδο και μου το έβγαλαν ξινό», είπε αρχικά η Βίκυ Κάβουρα.

Η Βίκυ Κάβουρα μίλησε και για την αποχώρησή της από την παράσταση του Παντελή Καναράκη, αναφέροντας: «Με τον Παντελή Καναράκη δεν μιλάμε, φαντάζομαι ότι κάποια στιγμή στο μακρινό μέλλον θα συζητηθεί αυτό που έγινε. Αυτή τη στιγμή δεν είμαι έτοιμη να του μιλήσω».

Read More

And More