Βίκυ Κουλιανού: Αναπολεί τις μεγάλες της στιγμές ως μοντέλο [pic]

Βίκυ Κουλιανού: Αναπολεί τις μεγάλες της στιγμές ως μοντέλο [pic] | tlife.gr

Πρόκειται για ένα από τα πιο επιτυχημένα μοντέλα της χώρας μας. Το ατέλειωτο ύψος της και η εκθαμβωτική ομορφιά της σε κάνουν να την προσέξεις από το πρώτο λεπτό που θα βρεθείτε στον ίδιο χώρο . Η Βίκυ Κουλιανού μπορεί τώρα να σχεδιάζει τα δικά της ρούχα και να έχει τη δική της επιχείρηση, όμως μετρά δεκάδες επιτυχίες στο χώρο της μόδας.

Έχει περπατήσει στις μεγαλύτερες πασαρέλες του κόσμου και έχει συνεργαστεί με μερικούς από τους πιο σπουδαίους δημιουργούς της βιομηχανίας της μόδας. Ferre, Armani, Ysl, Valentino είναι κάποια από τα ονόματα που υπάρχουν στο βιογραφικό της.

Το μεσημέρι της Πέμπτης, η Βίκυ θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους στο Instagram, ένα στιγμιότυπο από μία φωτογράφιση στην Ιταλία. Όπως θα δεις, το διαπεραστικό της βλέμμα και το εντυπωσιακό χαμόγελο κερδίζουν αμέσως την προσοχή. Η ίδια συνόδευσε την φωτογραφία με μια λεζάντα που έγραφε: «Throw back ….Italian max shooting. Love black and white, δηλαδή, «Αναδρομή στο παρελθόν… φωτογράφιση για το ιταλικό Max. Αγαπάω το μαύρο και το άσπρο».

Δες την φωτογραφία:

READ more