Βίκυ Κουλιανού: Μίνι απόδραση στην μαγευτική Ηγουμενίτσα! [pics]

Η Βίκυ Κουλιανού αυτή τη σεζόν έκανε δυναμικό come back στο θεατρικό σανίδι, αφού συμμετέχει στην παράσταση “Μαριχουάνα Stop” στο πλευρό του Τόλη Βοσκόπουλου, της Ντορέττας Παπαδημητρίου και πολλών άλλων σπουδαίων ηθοποιών. Το γνωστό μοντέλο μπορεί να έχει μια πολυάσχολη καθημερινότητα, ωστόσο πάντα βρίσκει χρόνο για να κάνει τα πράγματα που αγαπά και την κάνουν χαρούμενη.

Έτσι λοιπόν, η σχεδιάστρια ρούχων αποφάσισε να αφήσει λίγο την πρωτεύουσα και ταξίδεψε μέχρι την βορειοδυτική Ελλάδα και ειδικότερα την Ηγουμενίτσα, προκειμένου να υποδεχτεί τον νέο μήνα. Το μοντέλο απολαμβάνει τις ομορφιές της φύσης και ζει ξέγνοιαστες στιγμές μακριά από τον θόρυβο της πόλης. Μάλιστα, η ίδια μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους τα μαγευτικά τοπία που συναντά στο ταξίδι της.

Δεδομένου ότι η Βίκυ ασχολούνταν χρόνια με το μόντελινγκ, έχει ταξιδέψει πολύ και έχει γνωρίσει διάφορους πολιτισμούς του πλανήτη. Ωστόσο, όπως η ίδια αποκάλυψε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η ομορφιά της χώρας μας δεν συγκρίνεται με καμία άλλη.

Read More

And More