Βίκυ Παπαδοπούλου – Θάνος Τοκάκης: Το ζευγάρι ποζάρει μπροστά στο χριστουγεννιάτικο δέντρο του!

Η Βίκυ Παπαδοπούλου και ο Θάνος Τοκάκης στόλισαν το χριστουγεννιάτικο δέντρο στο σαλόνι τους σπιτιού τους και με ενθουσιασμό το παρουσίασαν τους διαδικτυακούς τους φίλους στο Instagram.

Το ζευγάρι προσπαθεί να κρατάει την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και να απασχολεί τα Μέσα μόνο από τη δουλειά του. Μάλιστα, τα έχει καταφέρει μέχρι σήμερα μια χαρά, αν κρίνουμε από το γεγονός ότι είναι ελάχιστα αυτά που γνωρίζουμε για τη σχέση του.

«Είναι στάση ζωής. Δεν μοιράζομαι τα προσωπικά μου. Αυτές τις στιγμές τις βιώνω, τις κρατάω μέσα μου. Μόνο αν με ρωτήσει κάποιος στενός φίλος μου θα πω κάτι. Με τους δικούς μου τα μοιράζομαι. Έτσι ήμουν από μικρό παιδί. Μάλλον το κάνω γιατί νιώθω ότι έτσι το προστατεύω. Καλώς εχόντων των πραγμάτων, αν είναι όλα καλά, φυσικά θα ήθελα να κάνω ένα παιδί! Αλλά τα πράγματα δεν ξέρεις πως έρχονται. Με ένα παιδί θα γνωρίσω την ανιδιοτελή αγάπη», έχει πει η ηθοποιός σε παλιότερή της συνέντευξη.

Φέτος, την διακόσμηση του δέντρου δεν την ανέλαβαν μόνοι τους, αλλά τους βοήθησαν ο αδερφός του ηθοποιού, η σύζυγός του και τα παιδιά τους. “Φαμίγια” , ήταν το σχόλιο του Θάνου Τοκάκη στην φωτογραφία που ανήρτησε στο προφίλ του.

Δες την φωτογραφία:

Και του χρόνου!

Read More

And More