Βίκυ Πρωτογεράκη για Αλέξη Γεωργούλη: «Αυτό που με προβληματίζει είναι γιατί βγήκε τώρα, πριν τις εκλογές»

Τη δική της άποψη για την υπόθεση του Αλέξη Γεωργούλη εξέφρασε η Βίκυ Πρωτογεράκη που πέρα από ηθοποιός έχει και την ιδιότητα του νομικού.

«Αυτό που με προβληματίζει είναι γιατί βγήκε τώρα, πριν τις εκλογές. Όλος ο κόσμος πιστεύω το σκέφτηκε αυτό, δεν είμαι μόνο εγώ. Ακόμα και δίκιο να έχει αυτός που το έκανε, το χάνει γιατί σε αυτή την περίοδο, είναι λίγο περίεργο. Έχει γίνει πριν τρία χρόνια;

Γιατί διέγραψαν όλους τους άλλους από το ΣΕΗ και όχι τον κύριο Γεωργούλη; Μήπως επειδή ήταν Ευρωβουλευτής, δεν τον αντιμετώπισαν σαν ηθοποιό; Μήπως δεν είχε την ιδιότητα του ηθοποιού όσο ήταν Ευρωβουλευτής; Έχω την εντύπωση ότι όσο είσαι Ευρωβουλευτής δε μπορείς να είσαι και ηθοποιός» ανέφερε η Βίκυ Πρωτογεράκη μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα και τη δημοσιογράφο Μένια Κούκου.

Σχετικά με την αγωγή του Γιώργου Κιμούλη εναντίον της Ζέτας Δούκα, της Δώρας Χρυσικού και του Νίκου Ψαρρά, η Βίκυ Πρωτογεράκη είπε, «Αν δεν είχε χάσει δουλειές και χρήματα, και δεν ήταν απομονωμένος όλο αυτό το διάστημα λόγω αυτής της κατάστασης, θεωρώ ότι δε θα έκανε αγωγή. Θεωρώ ότι το έκανε γιατί έμεινε χωρίς δουλειά πολύ καιρό και θα είχε πολύ μεγάλο οικονομικό πρόβλημα. Από κάπου έπρεπε να ζητήσει να αποζημειωθεί».

«Θεωρώ ότι ο Πέτρος Φιλιππίδης είχε οικονομικό πρόβλημα από πριν και συνεχίζει να έχει από τη στιγμή που δε μπορεί να κάνει τη δουλειά που έκανε. Όλο αυτό το διάστημα, να μιλήσαμε 2 φορές. Οι άνθρωποι κάπως έχουν ηρεμήσει. Κανονικά θα έπρεπε να αθωωθεί και στην Πρωτοβάθμια….» ανέφερε τέλος η Βίκυ Πρωτογεράκη για τον Πέτρο Φιλιππίδη.

Read More

And More