Βίκυ Σταμάτη: Καρέ καρέ η επιστροφή στο σπίτι της στο Χαλάνδρι, μετά την αποφυλάκιση της! [pics]

Εξαντλημένη επέστρεψε στο σπίτι της στο Χαλάνδρι και στον γιο της, η Βίκυ Σταμάτη. Μετά την αποφυλάκιση της, από τις φυλακές του Ελαιώνα στη Θήβα -όπου έμεινε πέντε ημέρες- η Βίκυ Σταμάτη επέστρεψε στην οικία της στο Χαλάνδρι και παρέμεινε αμίλητη, χωρίς να κάνει καμιά απολύτως δήλωση.

Η Βίκυ Σταμάτη, την περασμένη εβδομάδα καταδικάστηκε σε κάθειρξη οκτώ ετών για την υπόθεση με τις “χρυσές μίζες” από εξοπλιστικά προγράμματα, αλλά αποφυλακίστηκε κάνοντας χρήση των ευεργετικών διατάξεων του νόμου Παρασκευόπουλου. Συγκεκριμένα, εντάχθηκε στις ευεργετικές διατάξεις του νόμου για την υφ´ όρων απόλυση, σε συνδυασμό με τις ευνοϊκές ρυθμίσεις για το χρόνο έκτισης σε ψυχιατρικά ιδρύματα, και έχοντας εκτίσει μεγαλύτερο διάστημα από το απαιτούμενο καθώς παρέμεινε στις φυλακές περίπου τέσσερα χρόνια.

Έτσι, το μεσημέρι της Δευτέρας, έφυγε από τις φυλακές, επιβιβάστηκε σε ένα ταξί με φιμέ τζάμια και αποχώρησε για την Αθήνα. Καθ’ όλη τη διάρκεια της διαδρομής ήταν σιωπηλή και απέφυγε να κάνει οποιαδήποτε αναφορά στο θέμα. Το μόνο που φάνηκε να θέλει είναι να επιστρέψει στο σπίτι και στον γιο της.

Την ίδια στιγμή, ο Ακης Τζοχατζόπουλος από τον οποίο έχει ζητήσει διαζύγιο η Βίκυ Σταμάτη κρατείται στις φυλακές της Χαλκίδας.

Φωτογραφίες: Eurokinissi

Read More

And More