Βίκυ Σταροπούλου: Θα αντικαταστήσει την Καστάνη στην «Μαρία Πενταγιώτισσα»! Το μήνυμα της

«Ο κύβος ερρίφθη» και η Βίκυ Σταυροπούλου φαίνεται πως θα είναι τελικά η ηθοποιός που θα αντικαταστήσει την Ελένη Καστάνη στην θεατρική παράσταση «Μαρία Πενταγιώτισσα» που ξεκινά περιοδεία την επόμενη εβδομάδα.  Μόλις χθες έγινε γνωστή η είδηση της αλλαγής σχεδίων των συντελεστών, μιας και η Ελένη Καστάνη, όπως έγινε γνωστό αποχώρησε από την παράσταση, με αποτέλεσμα να χρειάζεται να βρεθεί άμεσα αντικαταστάτριά της.

Η Βίκυ Σταυροπούλου, λοιπόν, ήταν η  ηθοποιός στην οποία στράφηκε ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης για την αντικατάσταση. Το εγχείρημα είναι σίγουρα δύσκολο, μιας και η ηθοποιός θα πρέπει να μάθει τα λόγια, τα τραγούδια και τα χορευτικά της παράστασης σε μόλις 7 ημέρες. Ωστόσο, δεδομένου, ότι είναι καλή φίλη με τον Χρήστο Χατζηπαναγιώτη και έχει και την κόρη της Δανάη Μπάρκα να συμμετέχει στην παράσταση, η Βίκυ δεν μπορούσε να αρνηθεί την πρόταση, ώστε να μην ακυρωθεί η περιοδεία!

Η ίδια μέσα από το προφίλ της στο Instagram ανακοίνωσε την απόφασή της: «Καλημέρα! Καμία φορά στην ζωή αλλιώς τα υπολογίζεις κι αλλιώς έρχονται τα πράγματα  Το μόνο σίγουρο είναι πως ό,τι και να έρθει πρέπει να το αντιμετωπίσεις με ψυχραιμία και δύναμη. Έτσι, επειδή πάντα μετά την «βροχή» έρχεται το «ουράνιο τόξο» δέχτηκα με χαρά να είμαι στην «Μαρία Πενταγιώτισσα» γιατί δεν θα το άντεχα να μάθω και για άλλη ακύρωση παράστασης καλοκαιριάτικα χα χα χα…

Η αλήθεια είναι ότι με έπιασε ένα άγχος που μέσα σε 7 μέρες πρέπει να μάθω καινούργια λόγια, τραγούδια, χορευτικά αλλά επειδή ο θίασος είναι υπέροχοι ηθοποιοί και υπέροχοι άνθρωποι νομίζω με τη βοήθεια τους θα το καταφέρουμε!

Άντε παιδιά, στείλτε θετική ενέργεια και κουράγιο

Ζαμπέτα μπορεί να μην τραγουδήσουμε αλλά Θεσσαλοί και Ηπειρώτες Μακεδόνες και νησιώτες Αθηναίοι Ρουμελιώτες όλοι γίναν Πενταγιώτες «.

Read More

And More