Βίκυ Σταυροπούλου: Καμάρωσε την κόρη της στο θέατρο [pics]

Βίκυ Σταυροπούλου: Καμάρωσε την κόρη της στο θέατρο [pics] | tlife.gr

Καταχειροκροτήθηκε από το κοινό η ερμηνεία της Δανάης Μπάρκα στην παράσταση “Ουρανία”. Από την πρεμιέρα δεν θα μπορούσε να λείπει και η μαμά της, Βίκυ Σταυροπούλου. Η αγαπημένη ηθοποιός καμάρωσε την κόρη της σε έναν συγκλονιστικό μονόλογο.

Ο Γεράσιμος Ευαγγελάτος με τρυφερότητα και χιούμορ καταγράφει την ψυχοσύνθεση μιας νέας γυναίκας εγκλωβισμένης σε ένα παιδικό δωμάτιο και ο Γιώργος Σουλειμάν σκηνοθετεί προσεγγίζοντας με ευαισθησία τις πιο κρυφές πτυχές μιας αιχμηρής προσωπικότητας.

Η Δανάη Μπάρκα στον ομώνυμο ρόλο εναλλάσσει πρόσωπα και συναισθήματα δημιουργώντας μια ηρωίδα που θα μείνει στο μυαλό και την καρδιά του κοινού για πολύ καιρό. Ένας ρόλος που δουλεύει εδώ και πολύ καιρό και είχε μεγάλη αγωνία για το πώς θα την υποδεχτούν οι θεατές του Θεάτρου 104 όπου ανεβαίνει η πατάσταση.

Το τραγούδι “Στην επόμενη ζωή” έγραψε ειδικά για την παράσταση ο Θέμης Καραμουρατίδης σε στίχους του Γεράσιμου Ευαγγελάτου. Το σταθερό δίδυμο με το οποίο συνεργάζεται η Νατάσα Μποφίλιου αφού είναι εκείνη που ερμηνεύει το συγκεκριμένο κομμάτι.

Μαζί με την Βίκυ Σταυροπούλου απόλαυσαν την πρεμιέρα της Δευτέρας και οι κολλητές της φίλες με τις οποίες την απαθανάτισε ο φωτογραφικός φακός του TLIFΕ.

Βίκυ Σταυροπούλου, Νατάσα Θεοδωρίδου, Τζένη Μπαλαστινού, Μαρία Κωνσταντάκη

Μαρία Καβογιάννη

Λίγα λόγια για το έργο

Η Ουρανία είναι φίλη σου, αλλά μάλλον δεν το ξέρεις. Υπάρχει σοβαρή πιθανότητα ν’ ανήκεις στους 240 φίλους της στο facebook. Στην πραγματική ζωή είναι κάπως δύσκολο να τη συναντήσεις μιας κι η Ουρανία δε βγαίνει απ’ το σπίτι, παρά μόνο για ένα πολύ συγκεκριμένο λόγο…

Η Ουρανία είναι ερωτευμένη. Πολύ. Και φοβάται περισσότερο. Η Ουρανία χαίρεται, θυμώνει, γελάει και κλαίει. Η Ουρανία έχει σκοτεινά μυστικά. Έχει κι ένα μεγάλο Όνειρο, αλλά αυτό θα σου το εκμυστηρευτεί μόνο αν σε εμπιστευτεί πραγματικά.

Η Ουρανία είναι ένας αμφίθυμος μονόλογος πάνω στο όνειρο και τη ματαίωση του, πάνω στον απόλυτο έρωτα και την ολοκληρωτική μοναξιά. Μα πάνω απ’ όλα είναι η πορεία ενός νέου ανθρώπου σε έναν κόσμο που δεν κατανοεί.

Φωτογραφίες: NDP

READ more