Βίκυ Σταυροπούλου: Ξανά ζευγάρι με τον Κωνσταντίνο Κακούρη! [pics]

Μπορεί η Βίκυ Σταυροπούλου να μην παραδέχτηκε ποτέ την σχέση της με τον νεαρό ηθοποιό, Κωνσταντίνο Κουκούρη και κατ’ επέκταση να μην μίλησε ποτέ για τον χωρισμό της, αλλά φαίνεται πως το πρώην ζευγάρι είναι ξανά μαζί. Μάλιστα, πριν μερικές μέρες, ο φωτογραφικός φακός του TLIFE τους απαθανάτισε στο νυχτερινό κέντρο Ιερά Οδό με την κόρη της ηθοποιού, Δανάη Μπάρκα, όπου διασκέδασαν με τις επιτυχίες των Νατάσα Θεοδωρίδου, Μελίνα Ασλανίδου και Γιώργο Παπαδόπουλο. Η βραδινή τους έξοδος ενίσχυσε τότε τις φήμες πως μπορεί να υπάρχει επανασύνδεση.

Η ταλαντούχα ηθοποιός όταν είχε ερωτηθεί στο παρελθόν για τη σχέση της με τον ηθοποιό είχε δηλώσει πως δεν υπάρχει κάτι ερωτικό μεταξύ τους και ότι τους αρέσει να βγαίνουν μαζί γιατί κάνουν καλή παρέα και περνούν καλά μαζί. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Real Life, η Βίκυ Σταυροπούλου και ο Κωνσταντίνος Κακούρης μετά τον παράφορο έρωτα που έζησαν και τον χωρισμό τους το 2014, ξαναέσμιξαν το περασμένο καλοκαίρι.
Αφορμή για την επανασύνδεση στάθηκε η συνάντησή τους στην θεατρική σκηνή, καθώς και οι δύο συμμετέχουν στην παράσταση “Μάλιστα, κύριε Ζαμπέτα” Η Βίκυ Σταυροπούλου ενσαρκώνει την σύζυγο του Γιώργου Ζαμπέτα, ενώ ο Κωνσταντίνος ξεχωρίζει σε διάφορους και διαφορετικούς ρόλους στο πλευρό της.
“Λάμπουν από ευτυχία που κατάφεραν να ξεπεράσουν τα προβλήματα που τους κρατούσαν χωριστά”, εξηγεί το στενό περιβάλλον των δύο ηθοποιών.

Read More

And More