Βίκυ Σταυροπούλου: Οι ευχές για τα γενέθλια της Δανάη Μπάρκα – «Είχαμε τις καταιγίδες μας, αλλά πάντα στέγνωναν»

Τα γενέθλιά της έχει σήμερα η Δανάη Μπάρκα και από το πρωί του Σαββάτου 18/11 δεν έχει σταματήσει να συγκινείται από τις όμορφες ευχές που δέχεται από τα αγαπημένα της πρόσωπα.

Τις πιο θερμές ευχές φυσικά της έστειλε η μητέρα της, Βίκυ Σταυροπούλου, η οποία θέλησε να της ευχηθεί και δημόσια μέσα από μια τρυφερή ανάρτηση στο Instagram.

Με ένα μακροσκελές κείμενο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η ηθοποιός ευχήθηκε από καρδιάς στην μονάκριβη κόρη τη και έγραψε: «Σαν σήμερα, γεννήθηκε το κοριτσάκι μου και από τότε, απολαμβάνω τα χρόνια με την μεγαλύτερη ηλιοφάνεια της ζωής μου.

Εντάξει είχαμε και τις σποραδικές βροντές και καταιγίδες μας, αλλά πάντα, στέγνωναν γρήγορα και έβγαινε το ουράνιο τόξο. Να είσαι γερή και χαρούμενη Δανάη μου, να παραμείνεις καλόκαρδη, γενναία, τολμηρή, δοτική, προστατευτική, γεμάτη αγάπη για την ζωή και τους ανθρώπους γύρω σου. Να συνεχίσεις να μεγαλώνεις όμορφα, και να αγκαλιάζεις τις ψυχές μας!!! Εγώ θα είμαι πάντα δίπλα σου , να σε θαυμάζω και να σε καμαρώνω!!!

 

Read More

And More