Βίκυ Σταυροπούλου: Ποζάρει με μαγιό και μας δείχνει το σώμα της χωρίς ρετούς

Μία διαφορετική πλευρά της θέλησε να μας δείξει η Βίκυ Σταυροπούλου μέσα από το προφίλ της στο Instagram. Η γνωστή ηθοποιός, η οποία φαίνεται πως έχει εξοικειωθεί, πλέον, με το δημοφιλές Μέσο κοινωνικής δικτύωσης, έχει ξεκινήσει τις καλοκαιρινές διακοπές της και απολαμβάνει τη ζωή μακριά από την Αθήνα.

Η Βίκυ Σταυροπούλου εδώ και αρκετό καιρό βρίσκεται στην ξενοδοχειακή μονάδα που έχει φτιάξει μαζί με τον Χρήστο Χατζηπαναγιώτη στη Μάνη, συνδυάζοντας έτσι δουλειά και διασκέδαση. Η ηθοποιός χαίρεται τις δεκάδες ομορφιές της περιοχής και φορτίζει τις μπαταρίες της.

Πριν από μερικές ώρες, η Βίκυ Σταυροπούλου μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς φίλους της στο Instagram μια φωτογραφία, στην οποία ποζάρει με το μαγιό της. Φορώντας ένα λευκό πουκάμισο και ένα μοβ πουά ολόσωμο μαγιό, η ηθοποιός κοιτά με χάρη το φακό και εντυπωσιάζει. 

Μάλιστα, η φωτογραφία της δεν έχει ίχνος ρετούς. “Όταν δεν ξέρεις να κάνεις retouche, κάνεις την χαριτωμένη!! Καλή ηλιόλουστη εβδομάδα να έχουμε!”, σημείωσε η Βίκυ Σταυροπούλου.

Δες τη φωτογραφία:

Read More

And More